GLOWINFACE joga obraza sedaj v Lia Studiu v Ljubljani

18. 10. 2019 // Scena / Dogodki

Karin Velikonja, ustanoviteljica GLOWINFACE Joge Obraza, z velikim veseljem in zagnanostjo sporoča, da od sedaj naprej nudi tretmaje GLOWINFACE Joge Obraza tudi sama - v Lia Studiu v Ljubljani!

Tretmani so kot popolna novost sestavljeni iz vaj joge obraza in globoke masaže obraza, intraoralne masaže, akupresure ter Gua Sha. Ponujajo intenzivno vadbo, ki mišice obraza "zbudi", dvigne in tonificira. Istočasno trema obljublja globoko sprostitev.

Kako tretma izgleda?

Posvetovanje

Tretma je popolnoma individualiziran glede na vaš tip obraza. Na prvem srečanju vam mojstrica na podlagi tipa gravitacije in obraznih karakteristik svetuje, kateremu delu posvetiti največ pozornosti in kako postopoma oblikovati obrazno formo.

Ogrevanje

Mišice vratu in obraza pred vadbo ogreje in pripravi na vadbo.

Vadba

GLOWINFACE Face yoga Facial je obrazni tretma, ki stimulira in trenira vse obrazne mišice pod strokovnim vodstvom. Na tak način ste lahko prepričani, da vaje izvajate pravilno - rezultati so zagotovljeni.

Sproščanje

Po vadbi sledi globoka masaža obraza, ki bazira na tehniki svetovno znane Sculptural Face lifting tehnike, ki se je je Karin naučila v Londonu. Doda ji Intraoralno masažo in masažo z Gua Sha kamnom, ki popolnoma sprosti in "ohladi" mišice po vadbi.

Dodatne vaje joge obraza za vadbo doma

Glede na vaš tip obraza vas na vsakem tretmanu nauči vajo, ki jo za še boljše rezultate in ohranjanje forme lahko izvajate doma.

Tretma je odličen za vse, ki si želite doseči naravni lifting obraza, izjemen pa je tudi za vse, ki se soočate z bolečinami v čeljustnem sklepu, škrtate z zobmi ali občutite pogoste glavobole.

V. J.

Foto: GLOWINFACE

img_2247.jpegimg_2218.jpeg