Europarkova VIP modna revija

1. 9. 2015 // Scena / Dogodki

Letošnje jubilejno leto je mariborski Europark obeležil skozi številne nepozabne dogodke, še posebej pa nas je navdušil z Europarkovo VIP modno revijo.

Leta 2000 se je pričela pisati zgodovina enega največjih nakupovalnih središč pri nas. Priložnostni dogodki ob 15-letnici mariborskega Europarka so se tako vrstili skozi vse leto, da bi svoj vrhunec doživeli minulo soboto z glamuroznim modnim spektaklom, ki je predstavil najnovejše modne trende. Europarku pa so za rojstni dan zapeli izjemni Maja Keuc, Alya in Sebastian. Ob tej priložnosti je Simona Mandl, center managerka, posebej spomnila na humanitarno noto letošnjega praznovanja. Donacijo v višini 15 tisoč evrov, ki so jo namenili Kliniki za pediatrijo UKC Maribor, lahko z nakupom priložnostne nakupovalne vrečk še vedno oplemeniti prav vsak Europarkov obiskovalec. Izpostavila je tudi povezanost z lokalno skupnostjo, saj so v priložnostnem likovnem natečaju sodelovale skoraj vse mariborske osnovne šole. Rezultate natečaja je bilo moč občudovati na velikih obcestnih jumbo plakatih po vsem Mariboru, vsa originalna likovna dela pa so še vedno razstavljena v Europarku.

Simona Mandl se je še enkrat zahvalila vsem obiskovalcem, ki so soustvarjali Europarkovo uspešno zgodbo, in dodala: "Prvih 15 je za nami, veselimo se vseh naslednjih let, ko bo naša skupna zgodba še lepša!".

V nadaljevanju preverite utrinke s pestrega dogajanja in prihajajoče modne smernice ...

PR

europarkova_glamurozna_modna_revija_7.jpgeuroparkova_glamurozna_modna_revija_1.jpg