​Bioexo modna revija s kačami in šov pitonov v Mozirskem gaju

4. 8. 2015 // Scena / Napovednik

Od 14. do 17. avgusta bo v Mozirskem gaju potekala Poletna razstava cvetja, ki so jo letos poimenovali Dotik podeželja. Poleg različnega cvetja, zanimivih cvetličnih aranžmajev in hortikulturnega tekmovanja, pa organizatorji ponovno ponujajo cel kup drugih popestritev. Razstavo, ki tradicionalno poteka v sredini avgusta, bodo tokrat popestrili z Razstavo eksotičnih plazilcev, t.i. Šov pitonov.
Med eksotičnimi živalmi bomo občudovali predvsem pitone, kuščarje, kajmane ter druge zanimive in barvite vrste pitonov. Marsikatere od njih bomo lahko pobožali in se z njimi fotografirali.
Prava paša za oči bo tudi Modna revija s kačami, ki bo v soboto, 15. avgusta, ob 12. in ob 15. uri. Predstavljena bodo oblačila modne oblikovalke Neje Kaligaro, ki jih bodo dopolnjevale kače, ovite okrog teles. Za ličenje bo prav tako poskrbela Neja Kaligaro, obleke bo sešila Jasmina Gregurič, nakit ​pa ​bo pripravila lokalna umetnica Alenka Lever. Uradna fotografa modne revije bosta Katarina Zakonjšek in Matej Zobavnik.
V nedeljo, 16. avgusta, od 11. ure naprej bo na vrsti edino Lepotno tekmovanje kač v Sloveniji, kjer se bodo v šestih kategorijah pomerile tri vrste kač. Mednarodna komisija vključuje sodnike iz vrst strokovnjakov na področju teraristike. Zmagovalci v posameznih kategorijah bodo na ogled do 17. ure.

Več informacij: www.bioexo.com, www.mozirskigaj.com

uvodna.jpgjaguar.jpg4.jpg