V september s popolno usnjeno torbo

1. 9. 2017 // Moda / Novosti

Viva’s predstavlja linijo trajnostnih usnjenih torb, v družbi katerih bo vrnitev na delovno mesto po dolgih poletnih počitnicah prijetnejša.

Torbe Viva's so ustvarjene z Viva’s žensko v mislih – uspešno žensko, ki ve, kaj želi v življenju, ljubi to, kar dela, daje velik pomen trajnostni modi in ji ni vseeno za naravo in naš planet. Temu primerno izbira materiale in izdelke, ki jih potrebuje v svoji garderobi. Tako so pri Viva's ustvarili torbo, ki jo bo spremljala na vsakodnevni poti. Njihov cilj je ustvarjati trajnostne izdelke v duhu ljubezni do narave, okolja in ljudi, zato dajejo velik poudarek rastlinsko strojenemu usnju. Poleg tega so torbe znamke Viva's ročno izdelane v Sloveniji.

Zakaj ravno rastlinsko strojeno usnje?

Ker gre za starodavni proces, pri katerem ni uporabljenih škodljivih kemikalij (kot je krom), zaradi česar ima usnje naraven vonj in videz. Izdelki, narejeni iz rastlinsko strojenega usnja so bolj kakovostni in trajni. Usnje je čudovit naravni material, ki se z uporabo spreminja, pridobiva svojo patino, tako se torba z nošenjem ne stara, ampak le dobiva svoj pravi videz in čar. Njihove kreacije so minimalistične, čistih linij ter tako popoln dodatek k vsakemu stilu. Ker je material kakovosten, je torba videti čudovito in Viva’s ženski omogoča, da se na vse svoje sestanke in obveznosti odpravlja samozavestno. Vse Viva’s torbe so ročno narejene v Sloveniji, v omejenem številu in tako vsaka zase predstavlja unikaten kos.

V nadaljevanju preverite novo kolekcijo torb Viva's in izberite svojo!

V. J.

Foto: Viva's

img_2781.jpgimg_2732.jpg