Liebeskind Berlin odslej tudi v Ljubljani!

4. 9. 2015 // Scena / Dogodki

Včeraj zvečer je s prerezom traku direktorja podjetja Marka in Maje Arsenovič, svoja vrata odprla prva prodajalna Liebeskind Berlin pri nas. Urbana blagovna znamka, ki je z odprtjem prodajnega mesta v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani, simbolično povezala ustvarjalni Berlin in romantično Ljubljano, se ponaša s ponudbo unikatnih, enostavnih, kakovostnih in praktičnih torbic ter modnih dodatkov, ki so z dušo in srcem predani Berlinu, njegovi navdihujoči kreativnosti, atraktivnosti in ležernosti.

Na dogodku, ki ga je povezovala priljubljena Ula Furlan, so si najnovejšo ponudbo torb in modnih dodatkov ogledali številni predstavniki medijev in znani obrazi med katerimi smo opazili Hannah Mancini, Regino, Dašo Gradišek, Ano Marijo Mitič, Majo Bulc Raspopović, Ajdo Sitar, Manjo Plešnar, Evo Ahačevčič, Danico Lovenjak, Barbaro Drnač in ostale, ki prisegajo na trendi in urban stil. Za glasbeno ozadje je skrbel DJ Tim Urbanya.

Foto: PR

uvodna_1.jpgMaja Arsenovič, Ula Furlan, Janja Hojs, Sanela Šečićmaja_bulc_raspopovic-_manekenka_sara_jereb_1.jpgMaja Bulc Raspopovič, Sara Jereb