Trendseterke obožujejo torbice Liebeskind Berlin

9. 9. 2015 // Moda / Novosti

Predstavljamo vam zgodbo o nastanku in kolekcije torbic Liebeskind Berlin, ki so te dni obnorele slovenske trendseterke.

Berlin je mesto v katerem najdeš inspiracijo-navdih in zato ni dvoma, da je tukaj nastala ideja in celoten koncept torbic Liebeskind Berlin. Tako kot Berlin sam, so torbice nekonvencionalne, unikatne, enostavne, kakovostne a še vedno dosegljive. Narejene so iz kakovostnega usnja. Torbice in modni dodatki niso samo praktični, imajo pridih Liebeskind-a in dajejo ti občutek, kot da poseduješ del Berlina. Izbiramo lahko med kolekcijami:

Vintage

Te torbice so narejene iz usnja, ki ga obdelajo s posebnimi postopki, da dobi izgled modernega vintidž usnja. Torbice so v različnih barvah in oblikah. Majhna ročna torbica je dovolj prostorna za večerne izhode in za lažjo nošnjo jo lahko obesite okrog zapestja.

Vintage / Vintage Pony
V tej kolekciji lahko izbirate med različnimi modeli in barvami. Manjša torbica je dovolj prostorna, medtem ko je velika torba primerna tako za v službo, kot za pohajkovanje po mestu. Novost te kolekcije je nahrbtnik, ki ima prav tako kot ostali modeli, v enaki barvi detajl z govejim krznom. To sezono so v ospredju črna, svetlo rjava in bordo rdeča barva.

Double Dyed
Že samo ime nam izda posebnost te kolekcije. Najprej se pobarva nepredelano usnje, nato sledi krojenje in šivanje torbe. Sešito torbo ponovno potopijo v barvo in jo rahlo sperejo, tako dobi torba poseben moderni vintidž videz. Seveda pa so detajli, kot so zadrge in zaponke tisti, ki dajo torbi športni- casual videz. V tej kolekciji najdete različne modele v različnih barvah.

Metallic Croco

Metalic Croko torbice predstavljajo kontrast med sproščenostjo in eleganco. Sijoči material z vzorcem krokodilje kože v črni ali srebrni barvi naredi torbico posebno. Barve in sijaj ji dajo eleganten izgled, medtem ko jo pleteni ročaji naredijo cool. Izbirate lahko med različnimi modeli v črni in srebrni barvi.

Croco
Elegantne in brezčasne torbe v vzorcu krokodilje kože, sestavljajo štirje modeli v treh različnih jesenkih barvah, kot so konjak, siva in črna.

PR

screen_shot_2015-09-09_at_1_43_05_pm.jpgscreen_shot_2015-09-09_at_1_43_19_pm.jpg