Copati adidas EQT vračajo modi kulten pridih

28. 3. 2017 // Moda / Novosti

V letu 2017 adidas s pomočjo preteklosti slika prihodnost. Navdih za posebno linijo copat je namreč tokrat poiskal v kultnih copatih EQT (Equipment) iz leta 1991, ki jih to pomlad predstavlja v prerojeni podobi - osveženi mešanici inovativnih materialov in tehnologij. Tehnično izpopolnjeni copati so ustvarjeni za vse svobodomiselne ljubitelje klasike in otroke nove dobe, ki bodo v dizajnu prepoznali zgodovinskost ikonične linije. Ker pa adidas letošnje leto lastno preteklost postavlja na glavo, so novi modeli adidas EQT zaživeli v popolnem nasprotju: originalno turbo zeleno je nadomestila turbo rdeča, obujeno linijo pa krasi tudi adidasova triperesna deteljica. Povsem nove EQT-jke to pomlad zagotavljajo svež korak v pravo smer!

Predstavniki adidasa so pri oblikovanju legendarnih adidas Originals EQT copat ohranili le najosnovnejše elemente, saj novi modeli ponujajo bistvo brez nepotrebnega balasta. V najnovejši različici modela EQT Support ADV, ki je na voljo tudi pri nas, so izviren videz poustvarili z značilno pleteno mrežno konstrukcijo in nubuk prekrivanjem. Z naprednimi tehnologijami, kot sta TPU ploskev ob strani in na peti ter uveljavljeni EVA vmesni podplat, pa poskrbeli za popolno udobje in podporo! Vse modne entuziaste bo najbolj prevzela tudi stilska kombinacija bele, črne in turbo rdeče, ki snuje osupljiv barvni podpis prenovljene linije. S progresivno silhueto copat EQT bo korak modnih osvajalcev to pomlad nedvomno odet v kulten pridih.

Copate adidas EQT najdete ekskluzivno v trgovini Sneakers Store v središču Ljubljane.

PR

linija_adidas_eqt_z_novo_podobo_prevzema_enak_kultni_status.jpgeqt-jke_to_pomlad_zagotavljajo_svez_korak_v_pravo_smer.jpg