Čudovita božična kampanja s.Oliver

9. 11. 2015 // Moda / Novosti

V trgovinah s.Oliver in s.Oliver Premium so že pripravljeni na veseli december. Božično kampanjo so poimenovali All I want for Christmas. V kampanji so predstavili modne bonbončke: čudovite pletenine, šali in kape v retro vzorcih in stylinge za zabave. S.Oliver je pripravil tudi nasvet, kako se pravočasno in dobro organiziramo, da bodo prazniki potekali sproščeno in brez stresa:

"Vsako leto znova božič potrka na vrata. Kdor še ne sliši radostnih zvonov, potrebuje božično odštevanje. Vsako leto hitreje nas obiščejo prvi božični znanilci. Čokoladni miklavži, cimetove zvezde in sladki medenjaki zasedejo police v trgovinah in oznanjajo: prihajajo prazniki. Nekateri se jezijo, da je vse skupaj prehitro in že na meji dobrega okusa, drugi pa se hvaležno prepuščajo prazničnemu vzdušju. Cin, cin, nas opomni zvonec. Tokrat bom vse uredili pravočasno. Če se bomo že novembra odpravili po božičnih nakupih, bodo tokrat prav zares vsa darila ob pravem času na pravem mestu! Končno prazniki brez stresa! Da nam bo letos to res uspelo, se moramo dobro pripraviti. Narediti načrt. Sprejmete izziv?

Začenja se božično odštevanje. Priprava: začnimo ustvarjalno. Predlagamo, da prva aktivnost na seznamu ni nakupovanje. Za začetek potrebujemo motivacijo, nekaj, kar nas bo sprostilo in v čemer bomo uživali. Pričnite z izdelovanjem božičnih voščilnic. Animirana, digitalna božična voščila so tako neosebna. Kaj, če bi naredili družinski portret? Najprej dobro premislim o motivu – trenutno so v modi retro trendi ali voščilnice v stilu ameriškega kiča. Odpravimo se v lov za božičnimi kapicami in puloverji z božičnimi vzorci, nato pa povabimo vso družino na fotografsko seanso. Pregledamo fotografije in izberemo najljubšo. Sledi dekoriranje z božičnimi okraski z veliko rdeče barve in z bleščicami. Se že veselimo decembra, ko bodo unikatne voščilnice razveselile moje najdražje."

PR

s13.jpgs3-1.jpg