Kolekcija Marx pomlad in poletje 2016 za ljubitelje edinstvenega modnega sloga

9. 4. 2016 // Moda / Novosti

Blagovna znamka Marx za pomlad-poletje 2016 predstavlja kolekcijo, ki pogumno združuje drzne barve, energične vzorce ter igrive kroje.

V ospredju pomladno-poletne kolekcije so sončno rumeni, nebesno turkizni, mornarsko modri ter topli koralni odtenki, ki se odlično dopolnjujejo z vzorci cvetja, eksotičnih ptic ter morskih motivov. Zanjo Marx predstavlja domiselne oblekice za vsako priložnost, klasične dežne plaščke v zanimivih barvah, ki se zlahka kombinirajo, hlače ter krila, idealna za vsako urbano avanturo, ter široko paleto majic in bluz, s katerimi boste v vsakem trenutku dodali svoji modni kombinaciji piko na i. Zanj je največji poudarek na hlačah različnih krojev in vzorcev ter majicah z izvirnimi odtisi in napisi, skupaj s skrbno oblikovanimi srajcami ter jaknami, ki vam bodo ves čas ponujale neverjeten občutek ugodja.
To pomlad pozabite na uniformirane modne smernice in poiščite navdih v drznih barvnih kombinacijah in vzorcih nove kolekcije Marx, ki vas bo s svojo edinstveno modno pripovedjo ločila od množice in vas popeljala proti novim avanturam.

Foto: PR

marx-imidzi-a45.jpgmarx-imidzi-a4.jpg