Slovenski Goat Story ponovno na Kickstarter s pametnim izumom Gina

21. 9. 2016 // Lifestyle / Kulinarika

Mlada slovenska ekipa Goat Story je z edinstveno kavno skodelico v obliki kozjega roga Goat Mug leta 2014 že prepričala ljubitelje kave po vsem svetu. Uspeh na platformi Kickstarter, kjer so zbrali skoraj pol milijona dolarjev, pa je dal mladim Slovencem še več zagona za inoviranje. Letošnjo jesen se tako vračajo z novim izdelkom: pametnim instrumentom za pripravo kave, imenovanim Gina.

Goat Story tokrat navdušuje z novo idejo: približati kulturo uživanja in priprave kakovostne kave vsem ljubiteljem tega okusnega napitka. Zasnovali so inovativen instrument, ki združuje klasične metode priprave kave z najnovejšo tehnologijo. Nov izdelek Gina se tako ponaša z vgrajeno pametno tehtnico in mobilno aplikacijo, ki uporabnika na enostaven način vodita do popolne skodelice kave. Izdelku pa posebnost dodaja še vijak, ki omogoča uravnavanje pretoka vode in eksperimentiranje z različnimi tehnikami priprave kave. Uporabnik se tako lahko poigrava s kar tremi različnimi tehnikami: pour-over, cold-drip ali immersion, svoje stvaritve pa prek aplikacije kadarkoli deli še z ostalimi ljubitelji kave.

Kot pravijo v ekipi Goat Story, je življenje prekratko, da ne bi uživali vsaj dobre kave. Ljubitelji črnega eliksirja se tako lahko razveselite dejstva, da bo GINA na Kickstarterju navduševala že letošnjo jesen.

V. J.

Foto: Goat Story

screen_shot_2016-09-21_at_09_10_11.jpgscreen_shot_2016-09-21_at_09_09_37.jpg