Poiščite svoj kotiček za sprostitev


Jesen je čas, ko si vsako leto znova želimo v svoj dom vnesti toplino in udobje. Je tudi čas, ko smo zelo zasedeni s številnimi obveznostmi, ki nam pogosto povzročajo večjo mero stresa.
Kot odgovor na naše počutje in želje, je priljubljena blagovna znamka za notranje opremljanje JYSK v teh dneh predstavila kampanjo »HYGEE je tam, kjer je JYSK«.
S tem sporočilom nam želi podati dansko filozofijo življenja brez stresa, ki ceni majhne stvari in trenutke, kot so sprostitev ob skodelici čaja, najljubši knjigi, prelepem razgledom, uživanju v domači hrani in druženju z družino.
Za umirjen in kreativen začetek jeseni nam ponuja dekoracijo, ki je zelo prilagodljiva, okroglih oblik, s kančkom barv, prijetnih materialov, ki dajejo prostoru osebno noto.
Privlačno kampanijo so tudi podprli številni vplivneži in posamezniki, ki so si tekom dneva vzeli čas za oddih in se brez načrtovanja posvetili uživanju v majhnih stvareh. Na družbenih omrežjih so objavili svoje domiselne "hygge kotičke" svojih najljubših lokacij s pripisom #myHYGGEkoticek.
Foto: PR, Instagram

lili_c_adez_jysk_4.jpg@lilicadezdijana_begic_jysk_2.jpg@dijanab.138