Lepotni nasveti slovenskih modnih blogerk: Kako ustvariti sijoč videz?

5. 3. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Pri priljubljeni drogeriji dm so se povezali z našimi najljubšimi domačimi blogerkami, ki so razkrile, katera ličila imajo najraje in kako z njimi ustvarijo videze, primerne za različne priložnosti. Prav tako so v času med 28. februarjem in 3. aprilom 2017 poskrbeli za 30% popust na ličila za 10 točk in pester izbor make up izdelkov, s katerimi bomo lahko poustvarile njihove spomladanske look-e. Te dni bomo vsak dan predstavili enega izmed njih, ve pa poiščite sebi (oziroma priložnosti) najbolj primeren trend in izkoristite posebne ugodnosti, ki so že na voljo. Kot četrto vam predstavljamo zapeljivo Ajdo Sitar, blogerko, lepotno urednica, nekdanjo Miss športa Slovenije in študentko prava, ki na svojem blogu Ajdas ustvarja vsebine, v katerih prepleta svojo ljubezen do mode in lepote, svoje bralce pa s seboj popelje tudi po svetu. Če bi jo želeli še bolje spoznati, kliknite tukaj.

Ajda, ki je prava zagovornica lepe in naravne polti ter vsekakor blogerka, ki stavi na kvaliteto izdelkov, je za dm pripravila video vsebino, v kateri je pokazala, kako spomladi svojo polt, ki je čez zimo postala bolj svetla in bleda, pripravi na novo sezono in z makeupom doseže naravnost sijoč videz.

Glow videz naravnost obožuje sonce, večni sijaj in brezhibno kožo. Brezhibno podlago boste ustvarili z Loreal Infallible tekočo podlago, osvetljevalcem in paleto rdečil za lica. S petimi odtenki rdečil v paleti boste z lahkoto dosegli videz naravno obarvanih lic, ki bodo vašemu obrazu dodali zdrav sijaj in globino obraza. Z najdebelejšim čopičem zmešajte več odtenkov in popolni podlagi dodajte piko na i. Na koncu ustnicam privoščite rdečilo Loreal Lip paint, ki zaradi žametne in tekoče strukture deluje naravno, ustnic pa ne izsuši.

V nadaljevanju preveriote, kako Ajda s pomočjo Lorealovih ličil ustvari zapeljiv 'glow look' ...

V. J.

Foto: dm

cover_ajda.jpgscreen_shot_2017-03-02_at_12_26_13.jpg