Razkrivamo najhitrejši način do naravno lepega nasmeha

8. 10. 2020 // Lepota / Novosti

Zobna pasta je preprosto nepogrešljiv del kozmetike v naši kopalnici. Nova linija zobnih past Signal Bio bo vsakodnevno lepotno rutino ohranjanja zdravih zob in ustne votline spremenila v naravno nego, ki jo zagovarjajo tako zobozdravniki kot tudi okoljevarstveniki. Sestava zobne paste in njen dolgoročni učinek na zobe je pomembna vse večjemu številu ljudi. Signal je s preverjeno kakovostjo linije bio izdelkov poskrbel za zdravje, okolje in organsko kozmetiko. V današnjem času vse pogosteje iščemo okolju prijazne izdelke in smo vedno bolj pozorni na sestavine, ki jih vnašamo v telo. Zato je sedaj idealen čas, da zeleni Signal najde svoje mesto tudi na vaši kopalniški polici.

Dve vrsti novih zobnih past – Whitening in Protection vsebujeta 100% naravne sestavine. Zagotovilo za kakovost zobnih past Signal je certifikat Greenlife COSMOS ORGANIC po standardu COSMOS. S pomočjo limoninega izvlečka in silikatov naravnega izvora, ki odstranjujejo madeže, bodo vaši zobje bolj beli, zahvaljujoč izvlečku aloe vere pa bo vaša ustna votlina sveža in obraz bo krasil filmski nasmeh. So pravi primer okolju prijaznih izdelkov, saj ne vsebujejo agresivnih sestavin, obogateni so s cinkovimi minerali za lažje odstranjevanje zobnih oblog in krepitev dlesni ter s fluoridi, ki krepijo zobno sklenino ter ščitijo pred kariesom. Rezultat je en sam - nasmeh do ušes. Novi izdelki znamke Signal so zasnovani s poudarkom na skrbno izbranih naravnih sestavinah na način, da zagotavljajo najboljšo nego zob in dlesni.

Učinkovite formule znamke Signal dobro poznajo vsi tisti, ki jim je zdrav in bleščeč nasmeh najlepši "modni" dodatek. Ta priznana znamka zobnih past in ščetk vedno znova preseneti z inovativnimi rešitvami ter se uspešno odziva na trende in zahteve kupcev. Z novo zeleno linijo so se tokrat posvetili tudi vprašanju naravnih sestavin in trajnosti kozmetičnega izdelka.

V. J.

Foto: Signal

signal_bio_2.jpgsignal_bio_1.jpgsignal_bio_1-1.jpg