Puredistance: Dragocene dišave z najvišjo koncentracijo parfumskih olj!

20. 3. 2018 // Lepota / Novosti

Spoznajte Puredistance, eno izmed redkih parfumskih hiš na svetu, ki ponuja zgolj čiste parfumske ekstrakte: le najbolj dragocene različice dišav, z najvišjo koncentracijo parfumskih olj.

˝Svojo strast in energijo usmerjamo v izdelavo le enega parfuma naenkrat. Ta parfum je parfum z lastno dušo in podpisom.˝

Pri Puredistance ne spremljajo trendov, ampak se osredotočajo na ustvarjanje brezčasno lepih parfumov in embalaže. Če se zaljubite v enega izmed njihovih parfumov, bo ta ljubezen trajala večno! Druga bistvena komponenta blagovne znamke je pristna ekskluzivnost. Kolekcija parfumov Puredistance Master Parfum se prodaja v zelo omejenem številu specializiranih parfumerij, v več kot 35 državah. Od zdaj naprej je na voljo tudi pri nas, in sicer v prvi in edini art parfumeriji v Sloveniji - Ikona Art Perfumery, ki jo najdete v modni hiši Ikona Ljubljana na Mestnem trgu 24. In še dodaten plus - vsi izdelki Puredistance so proizvedeni ročno - z veliko pozornosti - in vsakega izmed njih osebno podpiše ustanovitelj znamke g. Jan Ewoud Vos.

V. J.

Foto: Puredistance

1.jpg