Moški kotiček: Boss The Scent

19. 8. 2015 // Lepota / Novosti

V današnjem post-modernem svetu je zapeljevanje postalo prelahko in enostavno dosegljivo. HUGO BOSS verjame v drugačen način zapeljevanja. Je kot umetnost, ki vzdržuje ravnovesje med zaupanjem vase in brezskrbnostjo. Prisluhniti temu, kar si ženska resnično želi, je bistvo zapeljevanja saj ga zlahka ne bo pozabila. BOSS moški ima osebnost, ki zagotavlja zapeljevanje na svojevrsten način. Ve, da je šepet glasnejši od krika. Njegovo zapeljevanje je umirjeno, čutno in prefinjeno – izkušnja po kateri hrepeniš vedno znova in znova saj je vanjo vključenih vseh pet čutov.

The SCENT, nova dišava odkriva drugačen vidik BOSS moškega. Poveličuje njegove osebne dosežke namesto poslovnih. To je moški katerega zapeljevanje je vedno uspešno, saj neustavljivo samozavesten v vsem kar počne. Vse svoje kvalitete so sedaj ujete v to dišavo.

Dišava BOSS THE SCENT vsebuje ekskluzivno sestavino iz Afrike, ki deluje kot afrodiziak. Govorimo o sadežu Maninka, dodana sta še pasijonka in rum. Maninka prebuja globlja občutja: poželenje in hrepenenje. Osnovna nota dišave, ki temelji na usnju le še poudari intenziven učinek sadeža Maninke, ki ga nikoli ne pozabiš.

PR

screen_shot_2015-08-18_at_3_22_44_pm.jpg737052972268_boss_the_scent_edt_50ml_in_out.jpg