Okolju prijazno mleko za zaščito pred soncem

2. 7. 2021 // Lepota / Novosti

Mleko za zaščito pred soncem Capital Soleil SPF50+ je nov VICHY izdelek, ki prihaja v okolju prijazni ekološko zasnovani embalaži, ki vsebuje 45 % manj plastike. Njegova ekološko zasnovana kartonska embalaža vsebuje formulo, izdelano na osnovi 94% biološko razgradljivih sestavin in testirano v pogojih morskega življenja. Ker vsebuje visok zaščitni faktor 50+, boste, tako kot sončnice, brezskrbno uživale svoje poletne dni na soncu.

Novo mleko za obraz in telo SOLAR ECO-DESIGNED MILK vsebuje sistem filtrov Meroxyl, ki deluje proti širokemu spektru sevanja in zagotavlja zelo visok zaščitni faktor 50+. Obogateno s hialuronsko kislino zagotavlja 24 urni vlažilni učinek. Njegova formula, ki je hipoalergena in dermatološko preizkušena na občutljivi koži, zagotavlja optimalno toleranco. Zasnovano z mislijo na okolje, od embalaže do formule. Testirano v pogojih morskega življenja.

Če vam je izdelek všeč, svoje navdušenje delite tudi družbenih omrežjih! @vichylaboratoires #vichyslovenija #capitalsoleil

V. J.

Foto: Vichy

1.jpeg2.jpeg