Nov vonj za dobro počutje

12. 2. 2024 // Lepota / Novosti

Yes I Am Bloom Up! je očarljiva dišava, ki osvoji in izvablja nasmehe s svojim cvetno-sadnim-ambrastim vonjem, neustavljivo kombinacijo rdečih jagod, rdeče potonike in sandalovine, ki se ji ni moč upreti. V ikonični stekleniči rdečila za ustnice.

Z dišavo YES I AM, predstavljeno leta 2018, je Cacharel pozdravil novo neodvisnost mlade ženske. YES I AM je samopotrditev, je izražanje lastne identitete, je pozitivna energija. Ženstvenost, ki zasleduje in uresničuje zadane cilje s pomočjo pozitivnosti in dobre energije.

Sedaj je čas za nov poživljajoč zasuk: YES I AM BLOOM UP! zadnja dišava, ki poka od veselja in sreče. Je povabilo h koraku naprej, k nadaljevanju zgodbe o neodvisnosti in uresničevanju ciljev. YES I AM BLOOM UP! pravzaprav vpije “DA” ‘YES!’

YES I AM BLOOM UP! podarja izvirni YES I AM začinjeni dišavi vesel in optimističen podpis. Ta ‘fizzy cremoso’ je poln svežine in sijaja. Je bleščeč vonj, s kontrastnimi cvetnimi in sadnimi notami, ki izvabijo nasmeh, ki se mu ni moč upreti!

Dišava je delo master parfumerjev Honorine Blanc in Alexis-a Grugeon-a, ki ohranja YES I AM podpis in mu dodaja peneč zasuk za dobro počutje in pozitivne vibracije. BLOOM UP! osvoji z energijskimi in osvežujočimi notami rdečih jagod in super esenco zelene mandarine, ki se pomešajo s cvetno sredino rdeče potonike in sončnega cveta pomaranče, ter se zaključijo z notami ugodja: benzoin in esenca sandalovine.

YES I AM ikonična steklenička v obliki rdečila za ustnice je simbol samozavestne ženske. Nova dišavna steklenička YES I AM BLOOM UP! sije z iridescentnim rdeče rožnatim sijajem. Na voljo je v 30ml, 50 ml and 75ml EDP.

Foto: PR

6.jpg05.jpgccl_40239_yes_i_am_-_skai_dual_packshot_2023_pos-nul-en-int_060_510x850_px_510x850_57013_002.jpg