Najbolj simpatična kolekcija ličil za letošnjo zimo

29. 11. 2019 // Lepota / Novosti

Artistry Studio pravi au revoir Pariz in se s tuk tukom že vozi v najbolj popularno mesto na svetu: Bangkok! Kolekcija ličil Artistry Studio Bangkok Edition je navdihnjena s tajsko eksotično hrano, napredno modo, aktivnim nočnim življenjem, živobarvnim cvetjem, eksotičnimi vonjavami, teksturami in barvami.

Artistry Studio Bangkok Edition je po newyorški in pariški tretja edicija ličil, ki jo je navdihnilo urbano mestno življenje. Namenjena je dekletom in ženskam, ki so neprestano na poti in se jim venomer nekaj dogaja - kljub zaposlenosti pa so vedno do potankosti urejena. V novi kolekciji najdemo: maskaro, paletko s šestimi senčili, mat šminke, sijaj za obraz in telo z rožnato zlatim odtenkom, kovinski svinčnik za oči in senčila za oči z visokim sijajem.

Kot smo od linije že navajeni, je tudi tokrat embalaža izdelkov resnično nekaj posebnega. Za barvit in simpatičen izgled izdelkov sta zaslužni nadarjeni sestri Nualtong and Pattreeda Prasarnthong, ki sta v svojem delu združili ljubezen do svojega rodnega kraja in risanja.

Vsi izdelki iz kolekcije so dostopni na tej povezavi.

V. J.

Foto: Artistry

1.jpg