Maska za lase, ki lase obarva v prelepe pastelne odtenke

22. 6. 2017 // Lepota / Novosti

Pomlad je s seboj prinesla prelepe pastelne odtenke, ki so poleg interierja in modnih kosov obarvali tudi modne dodatke (superge!) in zašli celo v svet lepote. Prisotni so tako v kolekcijah senčil za oči in lakov za nohte kot tudi na oddelku z barvami za lase.

Zasanjani pastelni odtenki že nekaj sezon veljajo za najbolj popularne barve las. Z njimi osvežimo barvo las, svetlo modri, rožnati, vijolični in rožnato-zlati odtenki pa so pravšnja izbira tudi za obisk festivala. In, kar je najbolje - iz las se izperejo ravno takrat, ko se jih naveličamo!

Da barvanje las v pastelne odtenke ne bo več zamudno, je poskrbel lastnik popularnega frizerskega salona Benjamin, ki ga najdemo v Los Angelesu. Mohapi in njegov tim so namreč na trg ponudili linijo mask za lase Moody Girls, s katerimi lahko že v 15-ih minutah lase obarvamo v millenial rožnato, baby modro, pistacija zeleno, pastelno breskvasto in zamolklo limonino rumeno. Maske za lase pridejo najlepše do izraza na svetlih laseh in se izperejo po šestih pranjih.

V nadaljevanju preverite čudovite odtenke mask za lase Moody Girls. #love

V. J.

Foto: Moody Girls

moody_girls.jpgMoody Girlscb.jpgCry Baby