Nova silhueta superg, ki bo narekovala ulične trende

11. 12. 2015 // Trendi / Moški trendi

Izbrancem iz modnega sveta so na ekskluzivnem dogodku v New Yorku razkrili težko pričakovane copate adidas Originals NMD, ki so bili ustvarjeni za neustavljive raziskovalce mestnih kotičkov. Nov model postavlja inovativne tehnologije, vodilne na športnem področju, v svet ulične mode.

adidas je na edinstvenem modnem dogodku v New Yorku predstavil copate adidas Originals NMD, ki bodo narekovali obliko v prihodnosti. Nov model izstopa zaradi najnaprednejših tehnologij, na katere so doslej prisegali športniki, in neustrašne nomadske silhuete. adidasovi pionirji so pri oblikovanju namreč združili revolucionarni BOOST in Primeknit tehnologiji z ikonično DNA zasnovo adidas Originals in ustvarili izgled, ki opredeljuje dizajn sodobnega časa. Ekstravagantna silhueta združuje drzno kombinacijo oblik, robov in materialov, pri tem pa stavi na barvno paleto, sestavljeno iz črne, bele, modre in rdeče.

Ustvarjeni za nomadske raziskovalce

Copati, ki so tehnično popolnoma izpopolnjeni za tek, so tokrat postavljeni v mestno življenje. Ustvarjeni so za neovirano raziskovanje še nepoznanih kotičkov mesta, dogodivščine, ki jih prinašajo prosti popoldnevi, in za večerne pobege s prijatelji. Gibanje brez meja omogoča BOOST tehnologija, zaradi katere je podplat copata vzdržljiv, odporen na udarce in odziven na vsak gib stopala, pletena tehnologija Primeknit na zgornjem delu copata pa poskrbi za popolno udobje, fleksibilnost ter stabilnost.

Najslavnejši elementi postavljeni v modern kontekst

NMD predstavlja poklon vsem inovacijam v zgodovini blagovne znamke. Pri njegovem ustvarjanju je adidas Originals obudil arhivske elemente svojih najslavnejših modelov, kot so Micro Pacer, Rising Star in Boston Super, jih dopolnil z neprimerljivo tehnologijo, dostopno le v letu 2016, in postavil v modern kontekst.

Dizajner Nic Galway, podpredsednik oddelka globalnega oblikovanja pri adidas Originals, poudarja, da so pri copatih NMD s pomočjo preteklosti ustvarili prihodnost: "adidas je pionirska znamka in na tem tudi gradimo. Skozi leta ustvarjenja smo razvili najbolj napredne tehnologije, ki bogatijo vsak nov izdelek. Ne gre za muzejske prvine, ampak za naše orodje in našo prednost."

V Sloveniji bodo copati NMD na voljo od 12. decembra 2015 dalje, in sicer ekskluzivno v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani.

Poglej v nomadsko navdihnjen svet: adidas Originals NMD.

PR

Foto: Endclothing

a.jpgscreen_shot_2015-12-11_at_00_19_13-1.jpg