Poletne glasbene urice za otroke

20. 5. 2015 // Trendi / Mamin svet

GLASBENI SVET je glasbeni program, ki je načrtovan za slovenske otroke po mednarodno priznani metodi Musikgarten in prostor, kjer otroci in odrasli odpotujejo na čudovito glasbeno potovanje, na katerem odkrivajo nove pesmi, različne načine muziciranja, petja, igranja in gibanja ter širijo vedenje o glasbilih in splošno glasbeno obzorje. V program so uvrščene slovenske ljudske in umetne otroške pesmi, recitacije, uganke in široka paleta svetovne glasbene literature različnih slogov.

Program je zasnovan tako, da se otroci lahko vključijo na kateri koli stopnji razvoja. Temelj vsake glasbene delavnice je veselje do petja, gibanja, plesa in muziciranja. Izjemnega pomena je aktivno in navdušeno sodelovanje odraslega spremljevalca pri vseh dejavnostih, saj s svojim zgledom odločilno vpliva na otroka. Ob veselem in zabavnem tedenskem druženju se v otrocih neopazno razvija čut za glasbeno lepoto, domišljija, senzo-motorične spretnosti, širi se besedni zaklad, še posebej pa se poglablja vez z odraslo osebo, ki otroka spremlja.

Poletne glasbene urice za otroke (1-5 let) se bodo odvijale vsak četrtek (od 21. maja do 19. junija) ob 16.40 in 17.35 v spremstvu odraslih, ki aktivno sodelujejo. Zelo ugodno za družine z več otroki.

Več informacij na: www.facebook.com/GLASBENISVET

in www.glasbeni-svet.si

Foto: Napovednik

cleardot.gif

548ed9c819323.jpg