Prihajajo 3. Elle Style Awards

10. 10. 2015 // Scena / Napovednik

V ponedeljek, 12. oktobra 2015, modna revija Elle pripravlja že tretjo izdajo uglednega mednarodnega dogodka Elle Style Awards 2015 by Škoda 2015, enega od najpomembnejših dogodkov v našem modnem koledarju. Ob desetletnici izdajanja revije Elle pri nas, bodo na gala večeru podelili nagrade v sedmih kategorijah.

"Če pogledam nazaj, na preteklih deset let, lahko rečem, da smo z Elle rasle me in ona je rasla z nami. Ob sebi imam najbolj pogumno in presežno ekipo, ki poskrbi, da je Elle vsak mesec iskriva, navdihujoča in polna življenja. Ponosna sem tudi, da smo v Slovenijo pred tremi leti pripeljali Elle Style Awards 2015 by Škoda, ki je v svetu prepoznaven in prestižen dogodek,« je ob tem povedala Barbara Sekirnik, odgovorna urednica Elle.

Letošnji nominiranci po kategorijah so:

Modni oblikovalec: Maja Ferme, Dajana Ljubičić in JSP.

Elle ženska: Jasmina Cibic, Regina Križaj in Nika Zupanc.

Elle moški: Peter Bratuša, JAŠA in Gregor Luštek.

Mladi talent: Hana Karim, Sara Valenci in Anja Šlibar.

Oblikovalec modnih dodatkov: Milenika Shoes, Vandalimorale in Different.

Model: Prisha Justinek Alfirev, Barbara Vasle in Nika Gomezel.

Vrhunec dogodka Elle Style Awards 2015 by Škoda 2015 bo tudi letos nagrada za življenjsko delo, ki jo bo prejela oseba, ki je s svojim delom in ustvarjalnim pečatom na svojem področju najbolj zaslužna. Zmagovalci bodo znani v ponedeljek, 12. oktobra 2015, v poznih večernih urah.

Foto: Elle

esaskoda_i600clean85.jpg