V Slovenijo po nekaj letih zopet prispela znamka Dimensione Danza

10. 3. 2018 // Scena / Dogodki

Prav na mednarodni dan žena je v Slovenijo po nekaj letih zopet prispela prva blagovna znamka, ki je inspiracijo za oblačila poiskala v svetu plesa. Dimensione Danza je svoja vrata odprla v ljubljanskem BTC-ju, v zgornjem pritličju Hale A.

"Dimenzione Danza je prva blagovna znamka, ki skozi oblačila ponosno pripoveduje zgodbo plesa v vseh njegovih oblikah. Kakovostna oblačila izražajo edinstven slog ženstvenosti. Dimensione Danza je več kot moda. Dimensione Danza je življenjski stil. Je pokončna drža. Je dimenzija. Vaša dimenzija." je predstavnike medijev, blogerke in znane osebnosti nagovorila voditeljica dogodka Špela Močnik, tudi sama modna navdušenka.

Zasluge za vrnitev te priljubljene blagovne znamke ima Zala Brodnik Rahne, zastopnica za Dimensione Danza Slovenija, ki je ob tej priložnosti povedala: "Dimensione Danza je znamka, ki jo spremljam praktično od začetka in moram reči, da sem jo močno pogrešala zadnja tri leta, ko je pri nas ni bilo več moč kupiti. Takrat se mi je porodila ideja, da bi jo morda lahko jaz pripeljala nazaj. Želja je postajala vse močnejša, kmalu prerasla v dejanja in z današnjim dnem postala resničnost. Iskreno se vam zahvaljujem, da ste danes z menoj ob tem pomembnem trenutku in upam, da vam bo Dimensione Danza prirasla k srcu tako, kot je meni."

Po uradnem delu je sledil ogled kolekcije, prijetno kramljanje ob penini in izbranih sladicah. Nakupovanju se ni bilo moč upreti in tako so prvi kosi kolekcije že dobili nove lastnice. Več pa v galeriji!

V. J.

Foto: Katja Kodba

8.jpgModni strokovnjakinji Brigita Bračko in Irena Lušičić1.jpgVoditeljica Ula Furlan, zastopnica Dimensione Danza za Slovenijo Zala Brodnik Rahne in pevka Hannah Mancini