V Galeriji Emporium so predstavili novo blagovno znamko Lunilou

24. 4. 2023 // Scena / Dogodki

V Galeriji Emporium so v družbi slovenskih in hrvaških modnih navdušencev predstavili novo blagovno znamko Lunilou. Dogodku se je pridružila tudi njena ustanoviteljica Izabel Kovačić.

Poslanstvo trajnostne blagovne znamke Lunilou, ki je luč sveta ugledala leta 2015, je ustvarjanje kakovostnih in čudovitih modnih kosov za otroke in njihove modno in okoljsko osveščene starše.

Pod blagovno znamko se podpisujeta Izabel Kovačić in njena sestra Ivana Čirjak, ki sta zavezani k uporabi ekoloških materialov brez kemikalij in ustvarjanju udobnih oblačil za vso družino. Oblačila Lunilou so izdelana iz 100% organskega bombaža s certifikatom GOTS, ki zagotavlja trajnostno in družbeno odgovorno proizvodnjo tekstila, njihova sestava pa zagotavlja neverjetno mehkobo in prožnost oblačil.

V kolekciji najdete skrbno izdelana oblačila za novorojenčke, udobne in mehke trenirke za otroke in odrasle ter šik poletna oblačila, ustvarjena posebej za ženske.

V Galeriji Emporium so z dogodkom predstavili nov koncept trgovine »Mini Me,« kjer poleg blagovne znamke Lunilou najdete tudi oblačila svetovno znanih blagovnih znamk, kot so Polo Ralph Lauren, Patrizia Pepe, Tommy Hilfiger, Desigual, Carter's in Gap.

Foto: PR

galerija_emporium_lunilou-1.jpggalerija_emporium_lunilou-77.jpggalerija_emporium_lunilou-52.jpg