UGG jesenska modna revija z dobrodelno noto

28. 9. 2015 // Scena / Dogodki

Že drugo leto zapored je UGG na golf igrišču Diners Club Ljubljana tradicionalno organiziral dobrodelni UGG golf turnir, na katerem so udeleženi igralci ter golf igrišče zbrali sredstva za dobrodelno organizacijo Anina zvezdica. V nekoliko muhasto deževnem jesenskem vremenu so se igralci poleg tekmovanja tudi prijetno družili in si po turnirju ogledali novo kolekcijo za prihajajočo sezono.

Znanim slovenskim manekenkam, od tega nekaterim več letnim ambasadorkam Iris Mulej, Manci Simčič, Zlati Okugić, Karin Škufca in Sabini Remar ter malima manekenoma Tii Tonii Pregelj in Tristanu M. Poljaku, se je tokrat pridružil tudi moški maneken Andrej Kurent. Vsi skupaj so predstavili novosti, ki pa poleg že znane udobnosti, kakovosti in neprekosljive toplote, prinašajo novosti kot so vodoodbojni modeli klasike.

Pri klasičnih modelih uggic letos prevladujejo Mini Classic in Short Classic modeli. Še posebej pritegnejo pozornost in nedvomno bo letošnji hit model posut s kristalčki Swarowski, ki spominjajo na zvezdnato nebo. V liniji, ki jo pri Ugg-u kličejo neklasika pa so novost sneakers gležnarji z imenoma Croft in Blaney, ki bodo zamenjali priljubljene poletne visoke sneakerse in s svojim uggovskim dodatkom poskrbeli, da bomo v zimo zakorakali udobno in toplo, za kar bosta poskrbeli že kako dobro poznani ovčja koža in volna.

Otroška dekliška kolekcija vsebuje ravno tako model zvezdnatega neba s kristalčki Swarowski, tako da boste lahko mamice skupaj s hčerkami zakorakale modno in toplo v prihajajočo jesen ter zimo. Za fantke je na voljo nov model, vodoodbojne klasične uggice, ki bodo povečale radost na bližjih igriščih.

Moška kolekcija to sezono prinaša novost, in sicer udobni gležnarji, tako usnjeni v kombinaciji z velurjem ali pa samo velur ter mini klasični model za tiste najbolj drzne.

In na koncu pa vendarle izjmeno pomembno, pri Ugg-u skrbijo, da udobnosti in toplote ter modne note ne manjka tudi, ko se sprostimo v domačem naslonjalu, zato so poskrbeli za čudovite modele copat, ki ne le, da polepšajo in ogrejejo vaše noge ampak tudi domači ambient. Vse to je UGG!

Foto: PR

0034_ugg_golf_turnir_2015.jpg0072_ugg_golf_turnir_2015.jpg