Pri Anini zvezdici so se ponovno odrezali

1. 10. 2019 // Scena / Dogodki

Po skoraj treh mesecih se je uspešno zaključila akcija Skupaj z vami pomagamo družinam v stiski, ki sta jo s skupnimi močmi izpeljala Schauma in Mercator ter tako podprla delovanje humanitarne organizacije Anina zvezdica, ki že vrsto let nesebično pomaga socialno ogroženim družinam. Uspešen zaključek akcije so obeležili z vročitvijo donacije Anini zvezdici, ki je po zaslugi omenjene akcije prejela 4.234 izdelkov Schauma. Za velik uspeh so zaslužni številni kupci, ki so se odzvali na akcijo. V okviru slednje je Schauma ob nakupu dveh izdelkov v Mercatorjevih prodajalnah, tretjega podarila družinam v stiski, ki jih je pod svoje okrilje vzela Anina zvezdica.

Prav zaradi svoje nesebične pomoči tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo, je Anina zvezdica v Sloveniji postala simbol dobrodelnosti. Njeni član so doslej organizirali celo vrsto dobrodelnih akcij s katerimi zbirajo predvsem hrano in ostale potrebščine za normalno življenje družin in posameznikov v stiski.

V. J.

Foto: Anina Zvezdica

ana_lukner_in_jaka_koglet-_skrbnik_kljuc_nih_kupcev_pri_podjetju_henkel-1.jpgana_lukner_in_jaka_koglet-_skrbnik_kljuc_nih_kupcev_pri_podjetju_henkel-2.jpg