Pentlja Concept Store je upihnila prvo svečko

25. 11. 2016 // Scena / Dogodki

Pentlja je pika na "i" vsakega darila. Smetana na torti. Pentljina ekipa želi, da nas ime Pentlja spomni na darilo, ki ga podarijo sami sebi, in ugodje nakupa, ki ga dopolnjuje.

V Pentlji verjamejo, da se med segmentoma povprečnosti množičnih znamk in ekskluzivnosti visoke mode odpira potencial za drugačnost in drznost. Hočejo biti drugačni, kakovostni in cenovno sprejemljivi. Pod eno streho ponujajo izbor večine slovenskih oblikovalcev, pa tudi oblikovalska imena iz širše regije. Osredotočajo se na iskanje neodvisnih oblikovalcev, za katere je njihova trgovina prvi resni stik s trgom in potencialnimi strankami.

Rezultat enoletnega dela je tudi to, da so vedno bolj prepoznani v strokovnih krogih. Letos spomladi so na primer dobili povabilo k sodelovanju na World Fashion Week-u v Parizu, nominirani so bili za "A Design Award", za urejenost interierja, prepoznavajo jih brand managerji večjih podjetij pri nas in iz tujine, dobro sodelujejo z vsemi slovenskimi lifestyle in modnimi revijami.

Ni kaj, Pentlja je na domači modni sceni v zadnjem letu vsekakor pustila svoj pečat. Vse najboljše in še na mnoga uspešna leta!

V. J.

Foto: Urša Premik

mg_8087.jpgmg_6858.jpg