Havaianas navdušuje z najbolj prefinjenimi modeli doslej!

16. 3. 2019 // Scena / Dogodki

Kolekcije, ki jih letos na police postavlja Havaianas, skrivajo številna presenečenja za ljubitelje barvitosti, glamurja in pop kulture.

Havaianas – kultna blagovna znamka, nadaljuje s svojo kreativnostjo in inovativnostjo tudi z novimi kolekcijami poletne obutve. Na ekskluzivni predstavitvi najnovejših modelov, v hotelu Vander Urbani Resort, je bila na ogled postavljena kolekcija, ob kateri predstavniki medijev in blogerjev niso ostali ravnodušni.

Kolekcije Havaianas, ki nas spremljajo že vrsto let – Slim, Top in Brasil Logo so dopolnili novi modeli vibrantnih poletnih barv, ki bodo razveselili prav vsako garderobno omaro. Poleg modelov, ki jih dobro poznamo in predstavljajo razigrani duh znamke Havaianas, pa sta bili pravi zvezdi najnovejši kolekciji z barvitimi potiski in japonke z dodatkom bleščic. Prav Slim Glitter modeli so privabili največ pozornosti, saj zasijejo v vsej svoji lepoti ob dotiku sončnih žarkov v toplih poletnih dneh. Ko sonce zaide pa se bleščeče Havaianas japonke spremenijo v glamurozne spremljevalke večernih modnih kombinacij. Med bolj opaženimi so bili tudi You St. Tropez sandali, ki so se letos vrnili v novih barvnih kombinacijah in bodo zagotovo eden izmed poletnih hitov, zaradi svojega retro pridiha in ženstvenega izgleda.

Posebne kolekcije s potiski kot so IPE, Tarsila, Game of Thrones, Marvel, Star Wars in Harry Potter, so pokazale barviti in zabavni duh Havaianasa. Prav vsak pa je v kolekcijah našel svojega favorita in s tem potrdil, da je Havaianas modna znamka, ki je postala pomemben del našega vsakdana.

V galeriji preverite kako smo se imeli na predstavitvi najnovejših modelov Havaianas!

V. J.

Foto: Havaianas Slovenija

havaianas_poletje_2019_3-2.jpghavaianas_poletje_2019_1-1.jpg