Nova kolekcija H&M v Ljubljano prinaša delček Pariza

16. 9. 2022 // Scena / Dogodki

Kotiček Ljubljane je te dni gostil pravo pariško zabavo. V družbi vplivnic Lorelle Flego, Gaje Prestor, Alje Perne in Lili Čadež je v magičnem prostoru zasijala zimsko-jesenska kolekcija H&M. Klasična, samozavestna, vedno vsestranska. Pariška ulična moda je navduševala povabljene in jih navdihnila za jesensko preobrazbo.

H&M kolekcija jesen/zima ponuja modne kose za vse ljubitelje klasičnega modnega videza. Ključni kosi v kolekciji so mini krila, plašči in škornji - od kavbojskih do tistih do kolen. Topli toni oranžne, rdeče in bordo rdeče barve se ujemajo s karo vzorci, osebnost pa v kolekciji dajejo bleščeči dodatki, torbe v slogu makro tote in debele, izrazite pletenine.

Nad novo kolekcijo je navdušena tudi modna ikona in manekenka Naomi Campbell, ki je nastopila v promocijskem videu kolekcije. Kratki film slavi Pariz, Naomi pa v njem igra pariško modno poznavalko. "Z veseljem sem sodelovala s H&M, saj je video in kolekcijo navdihnilo mesto, ki mi je zelo blizu. Odlična moda bi morala biti namenjena vsem, zato je izjemno, da kampanja to podpira," je povedala kultna manekenka, ki je po besedah povezovalke večera in modne poznavalke, Lorelle Flego, zaznamovala modno industrijo zadnjih tridesetih let.

“Brasserie Hennes je izmišljena modna lokacija, ki pooseblja pariško kulturo majhnih tavern in bistrojev, kjer posedajo parižani in tisti na lovu za pristno pariško izkušnjo. Kajti v Parizu za ogled modne piste ne potrebujemo rezervacije v prvi vrsti modne revije prestižnega oblikovalca, čarobnost Pariza resnično pride do izraza prav na ulicah tega večnega mesta,” je zaključila Valeria Četić, predstavnica H&M Slovenija.

Foto: PR

h_m_-_fall_2022_-_foto_ziga_intihar-281.jpgh_m_-_fall_2022_-_foto_ziga_intihar-346.jpg