Modni navdušenci na predstavitvi spomladansko poletne kolekcije C&A

8. 12. 2015 // Scena / Dogodki


Začetek decembra nam je prinesel predstavitev nove kolekcije modne znamke C&A za pomlad/poletje 2016. V najvišjem nadstropju hotela Plaza s čudovitim razgledom na prestolnico, smo se ob glasbeni spremljavi pevke Neishe pridružili modnemu popotovanju, kjer sta se srečala vzhod in zahod in kjer smo lahko okusili vrhunsko pripravljene specialitete arabske kuhinje.

Novi modni trendi podjetja C&A narekujejo tople dni v stilu Maroka ter zapeljivih oblačil mističnega orientalskega pridiha. Kolekcija je sestavljena iz treh vodilnih tematik, katerim je skupen navdih arabski stil.

Ključna za novo kolekcijo je zagotovo drzna mešanica vzorcev ter raznolika barvna paleta odtenkov. Klasični kosi se pojavljajo v popolnoma novih in drugačnih vzorcih, materialih ter barvah. Barvna paleta vključuje veliko bele barve, ki bo nepogrešljiva v pomladno poletnih mesecih in modrih odtenkov, saj se tudi ena od kolekcij imenuje »Aquatic«, v kateri prevladujejo vodni potiski, veliko odtenkov modrine ter poudarjen ženstveni videz. Poleg nje se C&A tokrat spogleduje s popotovanjem in zato kolekcija »Moroccan Journey« predstavlja nov pogled modnega popotovanja, ki vključuje pretežno oblačila naravnih zemeljskih barv, od svetlih peščenih do olivno zelenih in rjavih tonov ter ponuja lahkotne in udobne materiale.

V kolekciji »Travel« pa bo v toplih pomladnih ter poletnih dneh največ poudarka na vezeninah, vzorcih in kombiniranju le teh ter na udobnem in sproščenem videzu. V vseh treh kolekcijah se pojavlja tudi velika izbira modnih dodatkov. Torbe in obutev različnih barv in materialov, obogatenih z resami, vezeninami in kamenčki so ključni kosi kolekcije. Prav tako je bogata izbira nakita, sončnih očal in pokrival.

Seveda ne smemo pozabiti tudi na »Clockhouse«, kolekcijo za mlade, v kateri prevladuje večni jeans, dolge obleke z etno vzorci, bogat nakit s kamni ter velika izbira klobukov, torbic ter sandalov v zlatih odtenkih.

Foto: Zaklop.com

cleardot.gif

144c_a.jpg064c_a.jpg