Gurmansko doživetje z Beko chefom Anžetom Gombačem

16. 10. 2015 // Scena / Dogodki

BEKO, najhitreje rastoča blagovna znamka na področju bele tehnike ponovno navdušuje. Na ekskluzivnem dogodku nam je zakuhal pravo poslastico! Skupaj s svojim ambasadorjem Anžetom Gombačem - chefom iz restavracije Evergreen, je medijem in kuharskim navdušencem predstavil prenovljeno linijo BEKO kuharskih aparatov ter pričaral pravo gurmansko doživetje. V pristnem vzdušju BEKO kuhinje v Big Bangu BTC nas je popeljal skozi kulinarično ustvarjanje na tehnološko naprednih BEKO aparatih, ki prinašajo pametne rešitve v vsak dom in lahko vsakogar spremenijo v kuharskega mojstra.

»Beko razvaja kuharja, da ta lahko razvaja svoje goste. S pametnimi funkcijami Beko pečice poskrbijo, da je priprava jedi kar se da enostavna. Navdušen sem nad vsemi Beko pametnimi rešitvami, lahko izpostavim Split&Cook tehnologijo, s katero lahko pečete različne jedi hkrati pri različni temperaturi in različno dolgo, to je res genialno,« nam je svoj najljubši trik za velike gostije zaupal Anže. Gostom je razkril tudi nekaj kuharskih trikov za okusne in zdrave jedi, za katere recepte deli tudi na priljubljenem blogu Življenje je Beko.

Beko chef Anže Gombač je navdušil tudi posebnega gosta iz Beko Turčija, Orhana Saymana, direktorja prodaje za Evropo in ZDA, ki je ob tem povedal: »Novi kuhinjski aparati Beko so zasnovani tako, da takoj postanejo srce vaše kuhinje in nudijo pametne rešitve, s katerimi sicer običajne jedi postanejo gurmanska pojedina. O enostavnosti kuhanja z Bekom nas je danes prepričal tudi naš chef Anže Gombač.«

Beko resnično poenostavi življenje in hkrati pomaga pri skrbi za okolje in varčni rabi z energijo. Zato je iz ene najhitreje rastočih blagovnih znamk postal druga najpogostejša izbira Slovencev. »Veseli nas, da Slovenci zaupajo našim inteligentnim rešitvam in ponosni smo, da jih vedno več sprejme v svoj dom,« ob tem dodaja Aleš Ponikvar, direktor Big Banga, ki je ekskluzivni zastopnik za Beko v Sloveniji.

PR

foto_2.jpgfoto_1.jpg