Zaljubljeni v novo kolekcijo zapestnih ur Urban Watch Berlin

7. 3. 2018 // Moda / Novosti

Spoznajte novo kolekcijo zapestnih ur Urban Watch Berlin, ki je namenjena vsem, ki se ne bojijo biti edinstveni.

Prav edinstvenost je rdeča nit, ki povezuje novo kolekcijo zapestnih ur Urban Watch Berlin, saj je namenjena vsem, ki se s svojo osebnostjo razlikujejo od vseh ostalih. Tistim, ki se ne bojijo novih izzivov, sprememb in so nenehno v iskanju novega in drugačnega. Kolekcija Berlin je nastala kot odgovor na visoke standarde, ki jih postavljajo sodobni modni trendi v kombinaciji z enostavnim oblikovanjem, vrhunskimi materiali in brezčasno kvaliteto.

Zapestnim uram daje edinstven izgled marmor, ki je sinonim za kvaliteto in trajnost. V kombinaciji s preciznim mehanizmom in kvalitetnim usnjem je to modni dodatek, ki doda dovršenemu videzu piko na i. Elegantne zapestne ure z lahkoto vključimo v svoj osebni stil, pa naj bo ta eleganten, boho, odštekan ali minimalističen. V bogati kolekciji bo vsaka modna navdušenka našla nekaj zase.

Zapestne ure Urban Watch so dostopne na uradni spletni strani znamke, kjer ob nakupu prejmete 20% popust na nakup, v kolikor ob nakupu uporabite promocijsko kodo FASHIONSI20.

V. J.

Foto: Urban Watch

urban_watch_uw510.jpgurban_watch_-1-2.jpg