Ste že slišali za najbolje varovano skrivnost modne industrije?

10. 4. 2020 // Moda / Novosti

Izvedeli smo, da ena izmed najbolj priljubljenih zaprtih nakupovalnih skupnosti v Evropi, nad katero so navdušene mnoge modne zvezde, končno prihaja tudi v Slovenijo! BestSecret.com na enem mestu ponuja več kot 3.000 mednarodnih blagovnih znamk, kot so Replay, Guess, Diesel in Michael Kors, po izjemno znižanih cenah s popustom do 80% za vso družino!

Ali v času samoizolacije tako kot mi pogrešate nakupovanje? BestSecret ima na zalogi vse, kar potrebujete: od ležernih, bazičnih in elegantnih do ultra modnih oblačil in modnih dodatkov. BestSecret vam priskoči na pomoč tudi pri nakupovalnih dilemah, saj je vedno na tekočem z zadnjimi modnimi trendi in zna svetovati, kaj resnično potrebujete - poleg tega pa razvaja z vrhunskimi ponudbami, ki se jim je nemogoče upreti.

BestSecret tudi v času samoizolacije ohranja svojo spletno trgovino in bo v prihodnjih tednih ustrezno prilagajal svoje vrhunske ponudbe. Ekipa se zaveda, da je ta čas za vse nas zelo stresen in nas ravno zato želi zamotiti in razveseliti - in kaj bi nas lahko razveselilo bolj kot oblačila naših najljubših modnih znamk po do 80% nižjih cenah?

Ne zamudite edinstvene priložnost za vstop v ekskluziven modni svet, poln zanimivosti in ugodnih nakupov. Odkrijte najnovejše modne trende in se z modnimi oblačili, obutvijo in modnimi dodatki pripravite na brezskrbno poletje, ki je upamo da pred nami. Ker je število ekskluzivnih vabil omejeno, s prijavo ne odlašajte in se prijavite še danes. Vsi izdelki so na zalogi, vračila so brezplačna. Čakati bi bilo torej popolnoma odveč. ;)

Hvala ekipi BestSecret, da je prinesla nekaj veselja v naše #ostanidoma življenje!

BestSecret je zaprta skupnost, ki se ji lahko pridružimo s prijavo prek te povezave.

P.s. seveda sta zdravje in varnost članov BestSecret ekipi prvotnega pomena. Sprejeli so vse obvezne previdnostne ukrepe pri spletnem nakupovanju in dostavi, saj želijo, da ostanemo zdravi.

V. J.

Foto: BestSecret

4.jpg3.jpg