Ste za pobeg v tople kraje?

30. 11. 2017 // Moda / Novosti

Zima že trka na vrata in nas opominja, da so se topli dnevi poslovili, kljub temu, da marsikdo od nas še vedno sanja o morju, prijetnih temperaturah in lahkih oblačilih. Če ste se letos odločili, da boste pogreli svoje kosti na oddihu v toplih krajih, potem so japonke vaša obvezna oprema v kovčku. Predstavljamo vam najbolj modne modele za pobeg na toplo!

Last minut pakiranje?

Brez problema. Spakirajte klasične japonke, ki bodo lepo poudarile vsak poletni styling. Naj bodo vsestranske ter udobne, da bo vaše raziskovanju ali poleževanju na last minut dopustu nepozabno.

Si lahko predstavljate sprehod po plaži brez japonk?

Mi tudi ne. Plaža, pesek, sonce in morje kličejo srečneže, ki lahko pobegnejo zimi in vnovič poljubijo poletje. Če se odpravljate v tropske kraje z neverjetnimi plažami in kristalno čistim morjem, bodo kopalke in japonke številka ena na vašem seznamu pakiranja. Izberite takšne, ki bodo udobne ter v stilu z vašimi najljubšimi kopalkami.

Vam je ljubši pobeg v pomlad?

Če vam visoke temperature, bazeni in plaže niso preveč všeč kljub temu, da ne marate zime, potem lahko pozdravite pomlad v številnih evropskih krajih. Raziskujete lahko urbano arhitekturo in občudujete številne turistične točke v sandalih blagovne znamke Havaianas, ki združuje eleganco, udobje in modernost. Skombinirajte jih z lahkotno obleko, krilom ali hlačami. Zgotavljamo, da boste izgledale odlično.

P. s. tudi, če niste med srečneži, ki to zimo odhajajo na toplo, lahko obiščete bližnje terme in tam pokažete najnovejši par 'classy' Havaiank! ;)

V. J.

Foto: Havaianas

4135164_9225_medium-1.jpghavaianas-flip-flops-havaianas-slim-logo-metallic-flip-flops-blue-star.jpgtong-havaianas-1.jpg