Marx pomlad-poletje 2015

20. 3. 2015 // Moda / Novosti

Blagovna znamka Marx je za to sezono pripravila številne modne izdelke, ki strežejo vsem okusom in stilom. Glavni kos kampanje za kolekcijo pomlad-poletje 2015 je trenčkot, nepogrešljiv modni prijatelj vsake sodobne ženske.

To sezono ponuja blagovna znamka Marx trenčkote v treh različicah: modni, elegantni in ležerni. Trenčkot z detajli iz umetnega usnja je namenjen ženskam, ki spremljajo smernice in se zavedajo, da se modni zakladi skrivajo v detajlih. Elegantnejša različica kultnega plašča sledi filozofiji večnega kroja za vse priložnosti, seveda s svežim pečatom in skrbno izbranimi detajli. Dinamične ženske pa bodo zagotovo postale tudi ljubiteljice ležernega šika, ujetega v kratki trenčkot modre barve.

Nova kolekcija ponuja tudi pester izbor izdelkov zanjo in zanj. Modne navdušenke bodo to sezono nosile prefinjene cvetlične vzorce in potiske, katerih navdih se skriva v japonskih cvetnih vrtovih. Za ljubiteljice prefinjenih modnih zgodb so na voljo pastelne barve, ki se kombinirajo s temno modro, bež in belo, medtem ko bodo tiste bolj drzne posegale po kombinacijah živih odtenkov zelene, rumene ter intenzivne modre. Modni svet zapoveduje, da v ženski garderobi tudi to sezono ne sme manjkati igra črne in bele, poletje pa bo obarvano v motive tropskega vrta.

Foto: PR

slika1.jpgslika2.jpgslika3.jpg