Kje pri nas dobimo trendi "mix and match candy suit"?

25. 3. 2021 // Moda / Novosti

Pomlad je enostavno super! Poleg toplega vremena imamo tudi pomladno modne trende, ki jih že pridno nabiramo v naših garderobah. V sezoni pomlad / poletje 2021 bomo po vzoru modnih navdušenk, ki v svetovnih metropolah že navdušujejo z najnovejšimi spomladanskimi kombinacijami, nosile udobne trenirke v vibrantnih "colour-block" kombinacijah, kot je na primer rožnato-zelena, predimenzionirane "mix and match" hlačne kostime v bonbonastih barvah, mehke napihnjene torbice za v roko, ter ostale "moraš imeti" modne trende. To pomlad bo poprej nadvse modno bež barvo zasenčila rožnata v vseh odtenkih, še posebej v kombinaciji z ostalimi živimi barvami. Med kroji bodo v ospredju prevelike dimenzije - priporočamo nakup eno številko večjih blazerjev, hlač, bluz in majic, ter vrtoglavo visoke pete, ki bodo opazno podaljšale vaše noge. Poleg pet bodo to pomlad in poletje modni tudi robustni gležnarjih in udobni športni copati, ki bodo kot pika na i dopolnjevali trendne barvite stajlinge.

Čudovita modna oblačila, v katerih bomo to pomlad izstopale in z njimi navduševale mimoidoče, bomo izbrale v ponudbi IPD Fashion Store, ki navdušuje s trendnimi in dostopnimi oblačili, ki smo jih do zdaj lahko občudovale le na modnih pistah luksuznih znamk in na Instagram profilih naših najljubših modnih influencerk.

Preverite ponudbo naše nove najljubše modne destinacije IPD Fashion Store, ki ima v novi kolekciji vse najbolj vroče modne kose za toplo sezono 2021!

V. J.

Foto: IPD Fashion Store, lumina_fashion_official

screenshot_2021-03-22_at_13_26_44.jpgscreenshot_2021-03-22_at_12_16_04-1.jpg