Modna evolucija Victorie Beckham

24. 3. 2015 // Moda / Modni insajder

Victoria je bila neverjetno elegantna že ob svojih začetkih v šovbiznisu, ko je bila še članica dekliške pop zasedbe Spice Girls. Prav zato je dobila vzdevek »Posh Spice«, saj je bila že takrat znana po svojem skorajda aristokratskem modnem okusu, obnašanju in drži. Seveda pa se je njen slog oblačenja skozi leta razvijal in spreminjal, kljub temu pa je vedno postavljala modne smernice, nekateri njeni stajlingi pa so takorekoč postali del svetovnega modnega kanona.

V času njene pevske kariere je slovela po monokrom kombinacijah, (pre)velikih sončnih očalih in nepozabnem gladkem pažu, nato je sledilo zlato obdobje glavne modne mentorice drugim ženam in dekletom angleškim nogometašev. S slavnim Davidom Beckhamom se je poročila v prelepi obleki najprepoznavnejše oblikovalke poročnih oblek Vere Wang. Kmalu je postala še glavni vir navdiha ameriški igralki Katie Holmes, nato pa na vsemu svetu pokazala tudi nesporno nadarjenost za modno oblikovanje.

Victoria je v zadnjem letu dokazala, da fašionistk po vsem svetu ne navdihuje le s svojim sofisticiranim in minimalističnim slogom, ampak se je dokončno uveljavila tudi kot vrhunska modna oblikovalka. Njene kreacije so večne in prefinjene - vsekakor na seznamu želja ljubiteljic mode.

P.C.

Foto: Vogue

dasd.jpgvic_97.jpg1997