Kaj je Frachella?

7. 4. 2015 // Moda / Modni insajder

Od nekdaj je imela strast do mode, on pa je bil rojen s fotoaparatom v rokah. Nekega dne sta se srečala in Frachella je zaživela.
Blog uličnega stila z lepimi in zanimivimi ljudmi iz celega sveta.

Vprašanje, ki ga največkrat dobita: kaj je Frachella?

Zgodba Frachelle sega v daljna 90. leta. Mateji je bilo komaj nekaj let, njeni dnevi pa so se že vrteli okoli kombiniranja kosov, ki jih je dosegla v babičini garderobni omari. Visoke pete, veliko preveč verižic in pulover, ki je bil ravno dovolj prevelik, da je izgledal kot obleka.
Veliko oblek, ki jih je sestrična že prerasla ali pa ji enostavno niso bile všeč, pa je dobivala tudi od nje. In tako je bilo tudi tistega usodnega dne, ko jo je obiskala z novo pošiljko.
''Med histeričnim metanjem kosov iz vreče, sem se zapičila v najbolj mehak, kosmat, mavrični in božanski pulover. Saj veste, ljubezen na prvi pogled," razloži Mateja.
Očitno pa je bil pulover tudi sestričnina velika ljubezen. V sekundi se je razvilo kričanje in jok, ki so ga pospremile besede 'Fračele pa ne dam'.

Od tistega dne dalje, ko je naposled le postala lastnica božanskega puhastega puloverja, je beseda Fračela del njene življenjske modne zgodbe.

Danes, ko s fantom po ulicah lovita sveže in privlačne stile ter z veseljem sodelujeta pri številnih modno obarvanih projektih, pa je Frachella vsakodnevna strast brez katere enostavno več ne gre.

Foto: Jana Urbas

1.jpg