Najbolj trendi pametni telefon te pomladi

8. 4. 2022 // Lifestyle / Tehnologija

Končno smo dočakali pomlad in pomladne novosti. Ne samo modne in lepotne, ampak tudi tehnološke. To pomlad trendseterji ne morejo brez stajliš pametnih telefonov iz serije Xiaomi 12, ki daje vrhunskosti nov pomen.

Serija Xiaomi 12 uporabnikom omogoča snemanje posnetkov studijske kakovosti ne glede na razmere, pa naj gre za zahtevne svetlobne pogoje ali premikajoče se objekte. Vsi trije pametni telefoni se ponašajo s profesionalnim naborom trojnih kamer za vsestransko fotografiranje, v katerem je glavna širokokotna kamera s 50 MP in zmožnostjo snemanja videoposnetkov v 8K, tako na Xiaomi 12 Pro kot Xiaomi 12.

Xiaomi 12 Pro izstopa z najsodobnejšim trojnim 50MP nizom, ki ima vrhunsko tipalo Sony IMX707. Senzor je sposoben ujeti velike količine svetlobe in omogoča napredne slikovne zmogljivosti s hitrejšo hitrostjo ostrenja in večjo barvno natančnostjo. Xiaomi 12 in Xiaomi 12X imata ultra širokokotno kamero 13 MP in 5 MP telemakro objektiv za snemanje iz različnih zornih kotov.

Poleg impresivne strojne opreme, gresta Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 korak naprej tudi, ko gre za Xiaomijeve patentirane algoritme umetne inteligence. Te inovacije uporabnikom olajšajo delo, saj posnamejo vsak trenutek v njegovi popolnosti, tudi pri šibki svetlobi ali premikajočih se motivih. Xiaomi ProFocus inteligentno identificira in sledi objektom ter preprečuje zamegljene ali neizostrene posnetke premikajočih se ali zastrtih predmetov. Novosti vključujejo tudi zmogljivosti samodejnega ostrenja oči in zaznavanja obraza. Ultra Night Video uporablja Xiaomijeve patentirane algoritme za snemanje videa tudi pri izjemno šibki svetlobi, kar pomeni, da so razpoloženjski posnetki bolj jasni kot kdaj koli prej.

Način AI Cinema, ki je na voljo na vseh treh napravah, z enim samim dotikom ponuja številne ustvarjalne možnosti za urejanje videoposnetkov, kot so načini Parallel World, Freeze Frame Video in Magic Zoom.

Vrhunske zmogljivosti, zapakirane v ikonični dizajn

Te prenosne žepne naprave se udobno prilegajo vaši dlani zahvaljujoč ikoničnemu dizajnu serije Xiaomi 12, ki je osredotočen na uporabnika. Vitkejše baterije visoke zmogljivosti in ožja reža prihranijo dragocen prostor v napravi. 6,73-palčni zaslon Xiaomi 12 Pro je obdan z elegantnim okvirjem s prefinjenimi 3D krivuljami. Medtem 6,28-palčni zaslon Xiaomi 12 in Xiaomi 12X meri v širino le 69,9 mm in je poudarjen z gladkimi krivuljami za popolno prileganje3. Vse tri naprave so na voljo v sivi, vijolični in modri barvi.

Brezplačna naročnina na YouTube Premium

Xiaomijevi uporabniki bodo prejeli do trimesečno brezplačno naročnino na YouTube Premium ter imeli na ta način dostop do najboljše vsebine brez oglasov in brez povezave, kjer je na voljo4. Prednosti YouTube Premium vključujejo naročnino na YouTube Music Premium, kjer lahko uporabniki pridobijo neomejen dostop brez oglasov do več kot 80 milijonov pesmi, priredb, nastopov v živo in remiksov.

Fantastično darilo ob nakupu novega telefona Xiaomi 12

Od 1. do 10. aprila 2022 poteka posebna akcija pri nakupu pametnega telefona.

V AKCIJSKI PONUDBI ob nakupu telefona Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 dobite uro Xiaomi S1 Watch Active.

Nakup telefona Xiaomi 12X pa vam do 10. aprila prinese slušalke Xiaomi Buds 3.

screenshot_2022-04-11_at_12_50_20-1.jpgDavid Urankar o svoji uporabniški izkušnji s pametnim telefonom Xiaomi 12: Zelo všeč mi je velik zaslon, ki gre čez celotno sprednjo stran telefona. Pa hitrost in intuitivnost, super kamera in hitro polnjenje. Tudi slika in zvok sta vrhunska. Kot ustvarjalcu televizijskih vsebin in dejstvu, da sem zelo aktiven tudi na družbenih omrežjih, mi je ekran, z vsemi karakteristikami, zelo pomemben. Tudi na poti z veseljem kdaj pogledam kakšno serijo ali odigram videoigro. Tu se izkažeta dober procesor in zaslon.screenshot_2022-04-11_at_12_50_37.jpgVrhunska izkušnja zahteva vrhunsko zmogljivost. Serija Xiaomi 12 vključuje napredne mobilne platforme Qualcomm® SnapdragonTM. Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 se ponašata s procesorjem Snapdragon® 8 Gen 1 – Qualcommovo najnaprednejšo mobilno platformo. Ta procesor, izdelan na zmogljivem 4nm naboru čipov, prav tako poveča zmogljivosti grafične obdelave GPU za 30 % in energetsko učinkovitost za 25 % v primerjavi s prejšnjo generacijo1. Medtem Xiaomi 12X poganja vodilni procesor 5G – Snapdragon® 870 – za nemoteno vsakodnevno uporabo. Vse tri naprave imajo izjemno hitrost nalaganja in prenosa podatkov UFS 3.1 ter RAM LPDDR5 za hitrosti pomnilnika do 6.400 Mbps. Za optimalno izkušnjo serija Xiaomi 12 vsebuje tudi visoko zmogljive hladilne sisteme, podprte s super veliko parno komoro in več plastmi grafita, ki nudijo vrhunsko zmogljivost hlajenja.