Edino pravilo, ki se ga morate držati pri ustvarjanju stenske galerije


Ker mora vsako pravo odraslo stanovanje imeti stensko galerijo - tako je, čas je, da končno uokvirite in obesite vse slike, ki vam ležijo po predalih! - smo v nadaljevanju pripravili inspiracijsko galeriijo za vsak okus, poleg te pa naj vam zaupamo še pravilo številka ena, ki se ga pri ustvarjanju stenske galerije drži večina blogerk, in sicer: zabavajte se z ujemanjem in neujemanjem in pri tem nikoli ne uporabljajte zgolj dveh materialov!

V kolikor boste vso svojo umetnost uokvirile le v črno bele okvirje enakih dimenzij, bo le-ta izgubila ves svoj čar, galerija pa bo delovala preveč vnaprej premišljena.

Za eklektično stensko galerijo, polno karakterja in vredno hashtaga #teamgallerywall, preverite fotografije v nadaljevanju, pri tem pa naj potolažimo vse minimalistke - v kolikor vam je všeč minimalističen monokromatski stil, seveda z vašo eno ali dvobarvno stensko galerijo ne bo nič narobe!

Še dodaten nasvet - resnično bogat videz stenske galerije boste dosegle še z dodajanjem ogledal, uokvirjenih herbarijev in okvirjev različnih oblik ter dimenzij!

V. J.

Foto: Pinterest

1.jpg2.jpg