7 nasvetov za hitro osvežitev interierja


Zadnje čase se več časa zadržujemo doma, kar pomeni, da si želimo, da bi bil ta še posebej udoben in prijeten za bivanje. Pa poglejmo, kako lahko na hitro preobrazimo sobe v naših domovanjih ...

To je 7 načinov za hitro osvežitev doma!

Prerazporedite pohištvo

To je eden najbolj enostavnih načinov za preobrazbo interierja. Ste si do zdaj sploh že vzeli čas za temeljit premislek, kje bi pohištvo v bistvu moralo stati?

Luči

Obstaja kar nekaj različnih načinov osvetlitve prostorov v stanovanju. Od izbire luči je odvisno ali prostor deluje bolj romantično ali svetlo. V spalnico namestite romantične lampijončke in takoj se boste v njej počutili bolj domače.

Popravite poškodovane kose pohištva

Poškodovane kose pohištva lahko sami restavrirate. Prebarvajte jih, zalepite in drugače obnovite. Nova barva pohištva bo domu podarila svežino in nov videz.

Dekoracija

Dnevni prostor poživite z okrasnimi rastlinami, lično zloženimi knjigami, novo preprogo, okrasnimi blazinami v kontrastnih barvah, ...

Uokvirite fotografije

Končno imate čas za uokvirjanje fotografij. Razporedite jih po stanovanju in tako vas bo na vsakem koraku pričakal čudovit spomin iz bolj svobodne preteklosti.

Nova posteljnina

Nova barva posteljnine bo poživila vašo spalnico in podarila vaši spalnici nov videz. Enako lahko barvno shemo prostorov v vašem stanovanju popolnoma enostavno poživite z izbiro barvnih zaves .

Garderoban omara

Pospravite garderobno omaro, omislite si pripomočke za organizacijo, kot so posebne škatle in koški za perilo in ostale drobnarije, zraven omare postavite ogledalo, ...

V. J.

Foto: Unsplash / Aram Sabah

aram-sabah-t_efuswxcku-unsplash.jpg