Ujemite mladosten videz kože s pomlajevalnim učinkom vitamina C

22. 10. 2017 // Lepota / Novosti

Revitalizacijska moč vitamina C s pritiskom na gumb - tukaj je novi Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster z 10 % vitaminom C, ki zagotavlja popolno anti-aging moč čistega, polnega in visoko koncentriranega vitamina C za osvetljevanje, izravnavo in glajenje. Že od prve uporabe boste opazili svetlejšo in bolj sijočo kožo.

Edinstven booster prinaša dramatične rezultate proti vsem znakom staranja. Aktivira sproščanje 10 % sveže obogatenega vitamina C za osvežitev in prenovo. Z redno uporabo boste opazili, da je vaša koža opazno bolj napeta in gladka, ten bo enakomernejši, drobne linije in gube na koži pa bodo občutno manj vidne. Tako kot jutranji sveže iztisnjen pomarančni sok pomaga vašemu telesu od znotraj, novi Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster koži pomaga od zunaj.

Uporaba:

Zjutraj in zvečer za čiščenje kože uporabite čistilec Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser with Pure Vitamin C. Prah iz embalaže iztisnete na vlažno roko, dodajte vodo in podrgnite med rokama, da nastane pena, ki jo nato nežno vmasirate na obraz. Pustite stati 1 minuto, da vaša koža dobi čim več vitamina C, nato pa temeljito sperite.

Nato svoji kremi, ki jo uporabljate zjutraj in zvečer, dodajte dve kapljici Booster Clinique Fresh Pressed™ Daily Booster with Pure Vitamin C 10 %. Booster aktivirate tako, da odstranite folijo, trdno pritisnete notranjo kroglico, da spustite prah vitamin C v emulzijo, nato pa dobro pretresete (približno 15 sekund). Odstranite pokrovček in zmešate dve kapljici s svojo kremo. Čisti vitamin C ob stiku s kisikom degradira, zato je najbolj učinkovit, ko je svež. Booster vitamin C aktivira neposredno pred uporabo, zato je najbolj učinkovit sedem dni po aktivaciji. Embalaža je namreč sestavljena tako, da je pred prvo uporabo prah čistega vitamina C spravljen nad emulzijo, v ločenem predelu, prav tako pa je zaščiten pred svetlobo in kisikom, ki ga degradirata.

V Sloveniji bo na voljo konec oktobra.

V. J.

Foto: Clinique

c.jpg