Sedem odtenkov in mešanje barv se vrača z novim, modernim pristopom

19. 3. 2017 // Lepota / Novosti

Od splavitve izvirnega Rainbow Face Powder je minilo 100 let. V vseh teh letih je edinstvenost te palete večbarvnih pudrov postala ena izmed lastnosti osnovnega make-upa. Večbarvni izdelki so pridobivali na priljubljenosti, make-up pa se je iz ˝brezhibnega, čudovito ustvarjenega˝ spremenil v ˝naraven videz, ki iz kože vsake posameznice prikliče njihovo edinstveno lepoto.˝

Leta 2017 pri Shiseido predstavljajo 7-Colored Powder Illuminator, moderno utelešenje izdelka Rainbow Face Powder. Reinterpretacija sedmih barv tega slednjega, ki jo je opravil umetniški direktor ličenja pri Shiseidu, Dick Page, predstavlja nastanek popolnoma novih sedmih odtenkov in barv, ki se ujemajo z življenjskim stilom modernih žensk. Kombinacije sedmih pigmentov, ki odbijajo svetlobo, postanejo moderna verzija Rainbow Face Powder-ja.

Uporabite ga za končne popravke ali ga nanesite neposredno na kožo. Uporabite ga za popravljanje dnevnega make-upa ter si tako zagotovite čisto, jutranje svežo kožo skozi ves dan. Izdelek tudi odlično neguje kožo. Dual Resetting Formula v hipu iz grobe, suhe, neprivlačne kože naredi svilnato mehko, mastni sijaj in lepljivost pa zamenja porcelanska gladkost. Osvežilen vonj po rožah razvaja vsakič, ko boste odprli to znamenito 8-kotno embalažo.

Še nekaj nasvetov za uporabo ...

1. Puder za osvetljevanje

Odtenke iz zgornjega levega dela palete nanesite na čopič in jih uporabite na predelu T-zone, C-zone in konice brade.

2. Puder za poudarjanje: senčenje/ustvarjanje kontur

Odtenke iz spodnjega desnega dela palete uporabite s čopičem, nanesite jih navzven vzdolž ličnice. Odtenke nato zmešajte proti lasišču in navzdol ob obrazni liniji.

3. Rdečilo za lica

Predlog 1: Uporabite odtenek Peony in nekaj bližnjih odtenkov, nato pa jih zmešajte in nanesite od sredine obraza navzven.

Predlog 2: Čopič potegnite preko odtenka Peony do Peach, nato ju zmešajte od sredine ličnice navzven.

Predlog 3: Iz spodnjega desnega dela palete odtenke nanesite na čopič, nato jih zmešajte od sredine ličnice navzven.

4. Senčilo za veke

Nanesite ustrezno količino izdelka na konico prsta ali čopič za senčenje vek in nato na veke.

V. J.

Foto: Shiseido

shiseido_7_lights_powder_illuminator_2.jpg