Poskrbite za popolno polt tudi pozimi!

1. 2. 2018 // Lepota / Novosti

Po napornem decembru, ki nas je dobesedno izžel, moramo svojemu telesu in koži privoščiti počitek in intenzivno nego. Sveža, mehka in sijoča koža nam bo namreč prinesla novo samozavest in svež zagon za spopadanje z vsakodnevnimi obveznostmi v novem letu.

Tega se dobro zavedajo tudi v Medexu, kjer ta hip navdušujejo s kozmetiko s čebeljim strupom, ki so jo ujeli v žametno teksturo seruma in kreme ter ustvarili edinstveno formulo za nego zrele kože Beesecret, s kar 96 % naravnih sestavin.

Pozimi zaradi vpliva zimskih dejavnikov, kot so oster veter, nizka temperatura in bolj suh zrak v notranjih prostorih, opazimo močno izsuševanje kože. Lep videz naše kože pa je pogojen tudi z zdravim načinom prehranjevanja in pitjem zadostne količine vode. Ker smo se decembra pogosto pregrešile in namesto vode spile tudi kakšen kozarec šampanjca preveč, je sedaj čas za popraznični detox in intenzivno nego kože.

V kolikor še vedno niste našle svoje najljubše kreme za obraz, oziroma bi po napornih prazničnih dneh svojo kožo ponovno rade spravile v red, vam bo zagotovo všeč Beesecret, krema ali serum za obraz, ki s čebeljim strupom, dišečim mandljem, tekočim zlatom in žlahtnimi vitamini globinsko nahranita in navlažita kožo. Mandljevo olje, bogato z vitaminoma A in E, pomaga pri obnovi kože in blagodejno vpliva na povrhnjico. Nadomešča maščobe v koži ter kožo vlaži in mehča. Čebelji strup in ostale naravne sestavine pa zmanjšajo izrazitost gub, obenem pa upočasnjujejo njihovo prezgodnje nastajanje. Več o Medexovi novi beauty skrivnosti si preberite tukaj.

V. J.

Foto: Medex, Byrdie

screen_shot_2018-01-17_at_13_40_08.jpgbeesecret.jpg