To je najbolj varovana skrivnost umetnikov ličenja!

8. 6. 2022 // Lepota / Novosti

Že odkar smo kot dekleta spoznale moč ličenja, si želimo, da bi našle tistih nekaj svetih gralov ličenja, s katerimi bi vedno in povsod lahko ustvarile popoln make up. Kaj hitro smo se namreč naveličale nenehnega preizkušanja vedno novih izdelkov, saj smo bile nad njimi le redko navdušene. Do takrat, ko so nam pri blagovni znamki Giorgio Armani predstavili 5 izdelkov za obraz in čopič za ličenje, ki ustvarijo enostavno brezhiben videz ...

Pri znamki Giorgio Armani poudarjajo, da z njihovimi ličili poudarimo svojo naravno lepoto in na obrazu ustvarimo sijoč videz. Filozofijo blagovne znamke v prvi vrsti uteleša ena najbolj varovanih skrivnosti umetnikov ličenja. To je puder iz linije LUMINOUS SILK, ki se ponaša s teksturo satenaste svile.

Poleg omenjenega pudra so naši favoriti še LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER – prvi korak rutine LUMINOUS SILK, katerega nanos pospeši obstojnost pudra in poveča sijaj kože. Po nanosu sledi uporaba izdelka LUMINOUS SILK FOUNDATION – na voljo je v 23 odtenkih in zagotavlja brezhiben rezultat, zlasti ob nanosu s čopičem za ličenje Giorgio Armani. LUMINOUS SILK CONCEALER – na voljo je v 10 odtenkih ter korigira, poudarja in hkrati zagotavlja lahko in prijetno teksturo, ki ne izsuši kože. Četrti korak rutine je izdelek LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER, ki ustvari trajen sijaj. Na voljo je v 10 odtenkih in je primeren za vse tipe kože. Na koncu uporabite izdelek FLUID SHEER, formulo za večji sijaj, ki je na voljo v 6 odtenkih in jo lahko nanesete kot osvetljevalec ali rdečilo ali pa jo zmešate s podlago za toplejši ten.

V. J.

Foto: Giorgio Armani

image002.jpgimage003.jpeg