Kako hitro in učinkovito odpraviti suho kožo na rokah?

15. 5. 2017 // Lepota / Novosti

Francoska blagovna znamka naravne kozmetike Le Couvent des Minimes je bila ustanovljena kot poklon bogati tradiciji zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale ljubeče sestre klarise, da bi pomagale starejšim, onemoglim in revnim, ki so zavetišče poiskali v samostanu Minimes v srcu Provanse. Pristne naravne negovalne formule so poklon velikodušnosti sester klaris in v vsakem negovalnem receptu se zrcali delček vsakodnevnega življenja v samostanu.

V maju na police prihaja nov recept, ki pomaga odpraviti suho kožo na rokah, in privlačen komplet, ki prinaša svežino jutranje rose.

Krema za suhe roke iz kolekcije Ljubeča nega

Suha koža na rokah marsikomu povzroča nevšečnosti. Le Couvent des Minimes je sestavil nov recept, ki vam bo pomagal odpraviti to tegobo. Krema za suhe roke iz kolekcije Ljubeča nega je obogatena z galenskim mazilom, izdelanim po hišnem receptu, ki nahrani in pomaga pomiriti suho kožo. Nemastna svilnata krema se hitro vpije v kožo in jo zaščiti pred zunanjimi škodljivimi dejavniki. Koža je nemudoma sproščena in zmehčana. Izvirni recept vsebuje karitejevo maslo za hranjenje, mehčanje in zaščito; čebelji vosek, ki kožo dodatno zmehča; mandljevo olje, ki kožo nahrani in ustvari lipidni film za zaščito; rožno vodo za pomiritev; izvleček iz sleza za vlaženje in izvleček iz ognjiča, ki pomaga krepiti naravno zaščito kože. Naravna formula je primerna za vsakodnevno uporabo za vso družino, tudi za otroke, starejše od 3 let.

Na voljo v Nami, Maxiju in prodajalnah Müller od sredine maja 2017.

Komplet "Jutranja rosa"

V osrčju sončne doline v Visoki Provansi, sredi razkošne neokrnjene narave, se skriva vrt. Travne bilke plešejo v vetru. Blagodejne rastline razkrivajo vso svojo aromatično veličino. Ta vrt je naravni raj, ki izžareva svobodo in neukročeno lepoto. Le Couvent des Minimes je ustvaril kolekcijo Eau des Matines, ki je sadno-aromatičen dišavni poklon prav posebnemu trenutku, ko se topli sončni žarki prepletejo s svežo jutranjo roso.

Komplet "Jutranja rosa" vsebuje osvežilno roso za prhanje, 200 ml; kolonjsko vodico Eau des Matines, 100 ml; osvežilno mleko za telo, 50 ml in vlažilno kremo za roke, 25 ml.

Na voljo v Nami in izbranih prodajalnah Müller od sredine maja 2017.

V. J.

Foto: Pinterest,

1.jpgkomplet_jutranja_rosa_01.jpgCena: 45,00 €krema_za_suhe_roke_75.jpgCena: 15,50 €