Ikona Ljubljana z Ellis Faas podpira dobrodelno organizacijo "War Child"

4. 7. 2017 // Lepota / Novosti

Tema letošnje kampanje lepotne hiše Ellis Faas poletje 2017 je poljub, torej "kiss to make up not war". Poljub je simbol ljubezni in edino z ljubeznijo se borimo proti bolečini, ki jo povzroča nered, katerega ustvarjamo. In ker je na miljone otrok nehote del tega nereda, so se jim v modni hiši Ikona Ljubljana - kot ekskluzivno prodajno mesto znamke Ellis Faas - odločili pomagati s podporo dobrodelne organizacije "War Child".

Ellis Faas je tokrat ustvarila omejeno izdajo odtenka šminke v dolgo obstojni "Hot Lips" teksturi – svetel, vesel in igriv koralni odtenek. Na voljo je od 1. julija 2017 po ceni 27 eur, 100% izkupiček od prodaje pa gre v roke dobrodelni organizaciji "War Child". Šminka je veganom prijazna, brez parabenov in ni testirana na živalih. V ta namen so oblikovali tudi majice (prav tako v otroških velikostih) - izkupiček od prodaje bo v 100% deležu zopet namenjen zgoraj omenjeni organizaciji. Kampanja bo podprta tudi s promo videom "kissing", filmom polnim poljubov, ki so ga ustvarili profesionalni prostovoljci.

V kolikor želite tudi vi postati del dobrodelne akcije, sledite navodilom v nadaljevanju ...

Zagrabite šminko in jo nanesite na svoje ustnice;

Pripravite telefon za snemanje ˝selfie˝ videa. Poljubite svojo dlan, tako da na njej pustite pečat zapeljivih ustnic in recite: “Let's kiss to Make Up Not War, and I hereby send a kiss to [ime prijateljice]. Please pass on this kiss to someone else to raise awareness for War Child.” [možne so variacije, v nobenem primeru pa ne pozabite reči "Make Up Not War”!];

Pošljite poljub v kamero;

Pri objavi označite svoje prijatelje, s katerimi želite deliti sporočilo in uporabite #kisstomakeupnotwar, #ellisfaasvikoni (v kolikor vam uspe, dodajte še #MUNWchallenge, #warchild, #ellisfaas).

Vsi, ki sodelujejo pri MUNW izzivu, sodelujejo tudi pri nagradni igri za podpisano Ellis Faas knjigo! Srečno!

V. J.

Foto: YouTube

screen_shot_2017-07-02_at_16_59_19.jpg