Beesecret kozmetika s čebeljim strupom

23. 5. 2017 // Lepota / Novosti

Živimo v času, ki kot temelje lepote poudarja urejenost, zdrav videz in negovan obraz. Negovana in lepa koža je zato eden prvih odrazov dobrega počutja. V Medexu se tega dobro zavedajo, zato so svojo ponudbo razširili z izjemno novostjo - kozmetiko s čebeljim strupom. Čebelji strup, skrivnostni dar čebel, so ujeli v žametno teksturo seruma in kreme ter ustvarili edinstveno formulo za nego zrele kože Beesecret, s kar 96 % naravnih sestavin. Kozmetika Beesecret je plod večletnega razvoja in domačega znanja.

Delovanje čebeljega strupa so poznali že v starem Egiptu in Grčiji. Njegove učinke so cenile civilizacije na Kitajskem, danes pa znova odkrivamo izjemno delovanje čebeljega strupa, ki povečuje prekrvljenost kože, spodbuja nastanek kolagena, zmanjšuje izraženost gub in njihovo prezgodnje nastajanje. Povečuje tudi mikrocirkulacijo, s čimer postane koža spet čvrsta in napeta, njen videz pa naravno mladosten. Učinku čebeljega strupa nekateri pravijo celo "naravni botoks". Kozmetika s čebeljim strupom je priljubljen negovalni ritual mnogih znanih osebnosti, uporabljajo jo celo dame na Britanskem dvoru. Podarite si Beesecret in odkrijte skrivnost čebeljega strupa v serumu in kremi. Za sijočo kožo obraza z vidnim zmanjšanjem gub.

Izdelka Beesecret sta na voljo na www.beesecret.si, v Medexovi trgovini v Ljubljani, veleblagovnici Nama v Ljubljani, izbranih trgovinah Kompas Shop, prodajalni Travel Value and Duty Free na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani in trgovini Grajski čebelnjak na Blejskem gradu.

screen_shot_2017-05-22_at_13_54_41.jpgscreen_shot_2017-05-22_at_13_54_32.jpg