5 preprostoh nasvetov za popolno pričesko skozi celo leto

18. 6. 2020 // Lepota / Frizure

Popolna frizura čudovito uokviri obraz in nam da tisto potrebno dozo samozavesti, s katero gremo lažje čez dan. Če si tudi vi želite imeti popolno pričesko skozi celotno leto, preverite, kako lahko s 5 preprostimi triki to tudi dosežete!

Z upoštevanjem teh 5 nasvetov za vzdrževanje popolne pričeske boste vedno videti dobro!

Sezonska menjava stila

Same imamo pozimi lase raje postrižene naravnost in spete v elegantno spuščeno figo, poleti pa se dobro počutimo z boemsko razmršenimi in stopničasto postriženimi lasmi, ki so videti seksi tudi v razmršeni figi na vrhu glave. Idelano bi bilo, če bi lase postrigle na vsake 6 do 8 tednov. Tako bodo vaše konice vedno zdrave, pričeska pa videti urejena.

Poiščite ustrezne produkte

Imate mastno ali suho lasišče? Ravne ali skodrane lase? Tanke ali goste? Nego poiščite ustrezno glede na tip vaših las in takoj boste opazile razliko!

Učenje trikov

Za urejanje pričeske ni potrebno, da ste profesionalno izšolana frizerka. Na YouTube poiščite video tutorial, kako pofenirati ali skodrati pričesko, ter se naučite nekaj zlata vrednih trikov.

Hladna voda

Ste že opazile, da se lasje lepše bleščijo, če jih umivate s hladnejšo vodo? Vroča voda ne izsuši le vaše kože, ampak tudi lase!

Drgnjenje

Po umivanju las nikar ne drgnite z brisačo, ampak jih le nežno zavijte vanjo. Tako se boste izognile nepotrebni škodi, ki jo lahko močno drgnjenje pusti na vaših laseh.

V. J.

Foto: Unsplash / Kristoffer Jensen

kristoffer-jensen-xxibyp6-ady-unsplash.jpg