Zaustavite začaran krog srbenja in praskanja

20. 2. 2018 // Wellness / Telo

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste čakali na pomemben sestanek, zaradi katerega ste bili postavljeni v izjemno stresno situacijo, kar pa se je odrazilo tudi na vaši koži? Koža vas je začela neznosno srbeti in niste vedeli, kako se rešiti iz dane situacije.

1/3 pacientov, ki obišče dermatologa, ima težave s srbenjem kože. Pri 20% oseb je srbenje kronično in prizadane njihovo kakovost življenja. Izvori so lahko različni (atopijski dermatitis, kronična urtikarija, kontaktni ekcem, zelo suha koža …), težava pa jim je skupna. Bolj ko praskate kožo, večja verjetnost je, da jo izpostavljate začaranemu krogu srbenja in praskanja. Srbenje se lahko pojavi kadar koli podnevi ali ponoči. Je več kot preprosta nevšečnost, saj ima velik vpliv na kakovost našega življenja: vpliva na splošno slabo počutje, nihanje razpoloženja, izgubo koncentracije in motnje spanja.

Da bi pomagali vsem, ki se soočajo s to problematično težavo, Bioderma ponuja edinstveno rešitev: inovacijo, ki na trgu nima konkurence in v trenutku pomiri in zmanjša potrebo po praskanju: Atoderm SOS sprej. Izdelek v 60-h sekundah pomiri kožo in deluje 6 ur. S svojo izjemno lahko teksturo, ki se hitro vpije v kožo, hkrati vlaži in ščiti kožo, poleg tega pa nudi izjemno higieničen in praktičen 360° nanos ter odlično kožno ter očesno toleranco. S Skin Relief tehnologijo v trenutku pomiri in zmanjša potrebo po praskanju (izvleček ambore, izvleček zelenega čaja). Na voljo je v 200 ml velikosti, primerni za celo družino, in v 50 ml priročni velikosti, ki je primerna za v vsako torbico, da lahko izdelek uporabimo kadar koli.

Ko se naslednjič odpravite na pomemben sestanek, naj bo Atoderm SOS sprej vedno v vaši bližini. Ko se vas loti "napad" srbenja, razpršite izdelek na predel, kjer vas srbi. Srbenje bo prenehalo, vi pa se posvetite vam bolj pomembnim stvarem!

V. J.

Foto: Bioderma, Black Paint

2.jpgatoderm_sosspray_50ml.jpgAtoderm SOS sprej - 50 ml